Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

B12 voor een vegan levensstijl

Een plantaardig dieet heeft verschillende gezondheidsvoordelen maar als veganist loop je wel een verhoogd risico op een B12 tekort. Naast vlees, melk en eieren vinden we B12 niet in plantaardig voedsel wat een Nederlander dagelijks eet (zoals algen, rauwe nori zeewier en tempé). B12 wordt niet door dieren of planten geproduceerd maar is een micro-organisme. Deze bacterie is belangrijk voor onder andere de energiestofwisseling en het functioneren van de zenuwen. Geregeld wordt er in vlees- en melkvervangers dan ook B12 voor de vegan toegevoegd. Maar wellicht zitten er in die voorverpakte vleesvervangers ook stoffen die je liever niet tot je neemt of eet/drink je deze alternatieven niet op dagelijkse basis. Om er zeker van te zijn dat je voldoende vitamine B12 als vegan binnenkrijgt, kun je de Vega Multi Compleet bestellen. Voor (aankomende) mama’s hebben we ook de Vegan Mama Multi vitamines ontwikkeld (met actieve foliumzuur).

Vitamine B12 met vegan keurmerk

Uiteraard zijn de multivitaminen ook prima geschikt als je geen veganist bent. B12 is slechts een van de vitamines die de capsule bevat. Daarbij komt dat een B12 tekort niet enkel is voorbehouden aan veganisten. B12 uit vlees wordt bij sommige mensen niet goed opgenomen (kan ook door bepaalde medicijnen kome). B12 uit planten wordt doorgaans beter door het lichaam opgenomen. Met onze multivitaminen weet je in ieder geval zeker dat je een goede mix binnenkrijg van o.a. B12, ijzer, vitamine C, A, B1 en nog veel meer. Bij Laveen kiezen we bewust voor zuiverheid. Daarom bieden we enkel 100% natuurlijke producten. Geen toevoegingen als suiker(vervangers), geur-, kleur- of smaakstoffen of andere zaken waar je lichaam niet beter van wordt. Omdat het volledig plantaardig is, heeft onze Vegan Multi Compleet ook het keurmerk van de Vegan Society verkregen. Je kunt de multivitaminen met extra B12 voor de vegan kopen via onze webshop.

B12 vegan vitamine kopen

Probeer ook onze Vega Multi Compleet vitaminen en bestel vandaag nog voor 16:00 uur zodat we het nog dezelfde werkdag kunnen versturen. Bestel je meerdere flesjes dan betaal je minder per flesje. Bij een bestelwaarde vanaf 20 euro betaal je tevens geen verzendkosten. Vele tevreden klanten zijn je al voorgegaan wat ook blijkt uit de vele positieve recensies op Thuiswinkel waarborg.