Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Ondersteun je baby met een baby vitamine

Pasgeboren baby´s krijgen direct na de geboorte een vitamine-injectie. Hierin zit onder andere vitamine K. Vitamine K krijg je binnen via de dagelijkse maaltijden, maar wordt ook in de dikke darm aangemaakt door darmbacteriën. Deze darmbacteriën zijn bij pasgeboren baby´s nog niet aanwezig. Pas rond de 12e week is de baby in staat om zelf vitamine K aan te maken in de dikke darm. Dit ook de reden dat de baby een vitamine-injectie krijgt. Deze injectie is geldig voor 7 dagen. Vanaf dag 8 kun jij zelf de baby van vitamine K voorzien, door middel van vitamine druppels van Laveen.

Waarom vitamines voor je baby?

Vitamine K is verantwoordelijk voor de bloedstolling en kan dus eventueel bloedingen voorkomen. Daarnaast draagt vitamine K bij aan de groei en ontwikkeling van sterke botten. Het enige ingrediënt dat aan de vitamine K druppels van Laveen is toegevoegd, is biologische olijfolie. Je geeft je baby dus geen andere en mogelijk schadelijke toevoegingen. Je kunt de vitamines aan je baby toedienen tot de twaalfde week. Vanaf dan is je kind zelf in staat om vitamine K aan te maken. Vanaf dan kun je overigens wel starten met het geven van vitamine D. Ook deze vitamine van Laveen is 100% natuurlijk en met biologische olijfolie. Vitamine D wordt aangeraden tot de leeftijd van 4 jaar en zal een rol spelen bij de groei en het behoud van sterke botten.

Je baby vitamines kopen bij Laveen

Wil je baby vitamines kopen, dan kun je in de webshop van Laveen terecht voor zowel vitamine K als vitamine D. Daarnaast hebben wij ook multivitamines in ons assortiment, voor het geven van diverse soorten vitamines. Met onze vitamines weet je altijd zeker dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines wordt behaald. Wil je meer weten over onze natuurlijke vitamines? Neem dan gerust contact met ons op om meer uitleg te krijgen.