Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

De voordelen van bio vitamine C van Laveen

Vitamine C capsules zijn vooral in de wintermaanden populair omdat snel en eenvoudig ons immuunsysteem verbeteren. Zo zijn we beter bestand tegen een griepgolf of vervelende verkoudheid. Maar ze bieden nog veel meer voordelen dan dat. Heb je vaak last van vermoeidheid/moeheid dan kan vitamine C dat helpen verminderen. Ook ondersteunt het de botten en vorming van bindweefsel. Vitamine C is ook belangrijk voor de bloedvaten en de verzorging van je huid van binnenuit. Vitamine C kent dus vele voordelen maar helaas zitten er in capsules vaak ook stoffen die juist niet goed zijn voor het lichaam. Denk aan suiker(vervanger), antiklonteermiddel, geur-, kleur of -smaakstoffen, aroma of smaakversterkers e.d.. Wanneer je er voor kiest om de bio vitamine c te bestellen via Laveen dan zijn de capsules vrij van dit soort ongewenste toevoegingen. Onze 100% plantaardige bio vitamine C capsules zijn ook vrij van allergenen (melk, soja, gluten, noten, e.d.). Zo krijgt je lichaam alleen de actieve ingrediënten binnen die je lichaam nodig heeft.

Bio vitamine C op basis van acerola extract

Onze bio vitamine C is gemaakt op basis van biologische acerola extract. Een krachtige bron van vitamine C. Daarnaast bevat het ook de vitamines A, B1, B2 en B3 en carotenoïden. De aanbevolen hoeveelheid vitamine C per dag is 80mg. Doordat velen van ons een druk bestaan leiden, kan dat er soms toe leiden dat we dat we die hoeveelheid niet altijd halen. Met een enkele capsule van onze vitamine C van bio acerola krijg je 120% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen. Neem de capsule vlak voor of na de maaltijd of verwerk de inhoud in een yoghurt of smoothie. Doordat we onze vitaminen 100% plantaardig samenstellen zonder toevoegingen, is het ook geschikt voor veganisten. Onze bio vitamine C bevat ook het Vegan & Cruelty Free keurmerk van de Vegan Society.

Bio vitmanie C bestellen

Bij Laveen letten we niet alleen op wat er in de capsule zit maar kijken we ook naar de duurzaamheid van de verpakking. Zo gebruiken we bruine glazenflesjes en worden onze producten verpakt binnen de EU (met name Nederland en Duitsland). Ook op die manier zorgen we voor een zo laag mogelijke ‘footprint’. Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we nog dezelfde dag. Vele tevreden klanten gingen je al voor wat ook blijkt uit onze hoge score op Thuiswinkel waarborg.