Inloggen zakelijk

Biologische vitamine C

Biologische vitamine C

Vitamine C biedt vele voordelen. Het helpt bij vermoeidheid/moeheid en het verbetert je immuunsysteem. Daarnaast ondersteunt het de botten en de vorming van collageen (bindweefsel). Vitamine C is ook belangrijk voor de bloedvaten en de verzorging van de huid van binnenuit. Dit type vitamine kent dus vele uiteenlopende voordelen en is dan ook een erg populair supplement. Helaas zijn er veel vitamine C tabletten die ook zaken bevatten waar je lichaam juist geen behoefte aan heeft zoals suikers of zoetstoffen. Bij Laveen zetten we in op zuiverheid. Daarom zijn onze vitamine C 100% biologisch en plantaardig.

Biologische vitamine C van de acerolabes

Onze vitamine C is gemaakt van biologisch Acerola extract. De acerolabes is niet alleen een krachtige bron van vitamine C maar bevat ook vitamine A, B1, B2, B3 en carotenoïden. In ons drukke bestaan, schiet de dagelijkse hoeveelheid die wij per dag nodig hebben aan vitamine C (80mg) er soms bij in. Met 1 capsule per dag vlak voor of na het eten, heb je meteen 120% van je dagelijkse hoeveelheid vitamine C binnen. Je kunt de inhoud van een capsule ook eenvoudig in een yoghurt of smoothie gebruiken. Doordat de vitamine 100% plantaardig is, is het ook geschikt voor veganisten. De Vitamine C Bio Acerola bevat het Vegan & cruelty free keurmerk van de Vegan Society. Het product is tevens vrij van allergenen (soja, gluten, lactose en notenvrij).

Biologische vitamine C bestellen

Jouw flesje met biologische vitamine C bestellen, gaat snel en eenvoudig. Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag zodat je het de volgende dag al in huis kunt hebben. Op de productpagina vind je ook terug wat de huidige houdbaarheid is van ons flesje vitamines. De flesjes zijn van duurzaam bruin glas en bevatten 60 capsules. Bestel je voor meer dan 20 euro dan worden er geen verzendkosten gerekend en is de verzending gratis. Vele tevreden klanten gingen je al voor getuige ook de vele positieve beoordelingen via Thuiswinkel waarborg.