Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Echinacea peuters

  • Druppels

    Weerstand Drops voor baby en kind

    Waardering 0 uit 5
     17,99 Toevoegen aan winkelwagen

Gebruik echinacea voor peuters voor een betere weerstand

Wanneer baby´s peuters worden, dan begint voor hen een ware ontdekkingstocht. Zij kunnen al een beetje lopen en gaan op onderzoek uit. Daarnaast komen zij bij de kinderopvang of peuterspeelzaal in aanraking met andere peuters. Nieuwsgierigheid, dingen onderzoeken en proberen hoort er als peuter zijnde bij. Maar dit kan invloed hebben op de gezondheid. Hoe vaak komt het niet voor dat je peuter iets van de grond neemt en in de mond stopt? Je kind komt tevens in aanraking met andere kinderen die eventueel verkouden of grieperig zijn. Bouw daarom met Laveen echinacea voor peuters een goede weerstand op.

Waarom hebben peuters echinacea nodig?

Echinacea is een geneeskrachtig kruid dat bekend staat als de Rode Zonnehoed. Het wordt al eeuwenlang gebruikt om de symptomen van griep, verkoudheid en hoest te verminderen of te voorkomen. Daarnaast helpt echinacea bij het bevorderen van de weerstand en om infecties te bestrijden. Juist peuters zijn kwetsbaar. Hun jonge lichaam is nog weinig gewend en daardoor kunnen zij snel verkouden worden of de griep krijgen. Voor peuters is echinacea aan te raden als zij reeds griepklachten hebben, maar ook als zij gezond zijn. Hiermee wordt op natuurlijke wijze een weerstand opgebouwd. De echinacea druppels van Laveen bevatten niets anders dan natuurlijke echinacea en zijn gemakkelijk te doseren en te geven.

Echinacea voor peuters bestellen bij Laveen

Voor je eigen peuter wil je natuurlijk het allerbeste. Door echinacea voor peuters te bestellen bij Laveen, weet je zeker dat je kind niet ongevraagd allerlei extra stoffen en suikers binnenkrijgt. Echinacea van Laveen is puur en zuiver echinacea. De druppels zijn gemakkelijk te geven door bijvoorbeeld door het eten of drinken te mengen en ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Met echinacea bouw jij met je gezin op volledige natuurlijk wijze een weerstand op. Voor Laveen echinacea hoef je overigens niet de deur uit, je bestelt gemakkelijk en snel in onze webshop tegen voordelige prijzen.

Select Your Location: