Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Foliumzuur en vitamine d zwangerschap

  • Druppels

    Olive Drop Vitamine D

    Waardering 0 uit 5
     15,99 Toevoegen aan winkelwagen

Foliumzuur en vitamine D tijdens de zwangerschap is essentieel

Wanneer je zwanger bent, dan is een gezonde levensstijl extra belangrijk. Ook wanneer je al gezond leeft, dan kun je tijdens de zwangerschap wel wat extra vitaminen gebruiken. Een zwangerschap vraagt namelijk veel van je lichaam. Foliumzuur is een belangrijke stof voor het ongeboren kindje. Foliumzuur zorgt er namelijk voor, dat de kans op neurale buisdefecten bij het kindje worden verkleint. De neurale buis is bij een ongeboren kind het het begin van de hersenen en het ruggenmerg. Als hier schade aan ontstaat, dan kunnen er klachten ontstaan, zoals een open ruggetje of een hazenlip. Met extra foliumzuur en vitamine D tijdens de zwangerschap, draag je bij aan een gezonde ontwikkeling van jouw kindje.

Waarom tijdens de zwangerschap foliumzuur en vitamine D nemen?

Doorgaans krijg je voldoende foliumzuur en vitamine D binnen door middel van voedsel. Maar tijdens een zwangerschap ben je toch meer kwetsbaar en kan de dagelijkse hoeveelheid die je binnenkrijgt niet voldoende zijn. Daarom heeft Laveen voor tijdens de zwangerschap foliumzuur en vitamine D capsules ontwikkeld. Deze capsules worden niet alleen voor zwangere vrouwen aangeraden, ook als je zwanger wilt worden of als je borstvoeding geeft. Met onze capsules krijg je enkel foliumzuur en vitamine D binnen en hoef je niet bang te zijn dat er suikers, conserveringsmiddelen of andere stoffen die slecht zijn voor het kindje aan toegevoegd zijn. Je slikt puur natuur!

Foliumzuur en vitamine D voor tijdens de zwangerschap bestellen bij Laveen

Laveen is ooit opgericht om aankomende moeders te ondersteunen met voedingssupplementen die 100% natuurlijk en suikervrij zijn. Als geen ander kennen wij de behoeftes van zwangere vrouwen en moeders met een bewuste levensstijl. Daarom kun je bij ons capsules met foliumzuur en vitamine D voor tijdens de zwangerschap bestellen. Om onze betrouwbaarheid te bevestigen, geven wij de Clean Label garantie af. Dit geeft aan dat al onze producten volledig natuurlijk zijn en geschikt zijn om te gebruiken voor, tijdens en na de zwangerschap of ter ondersteuning van je kind.

Select Your Location: