Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Foliumzuur natuurlijk

Foliumzuur natuurlijk tijdens je zwangerschap

Vrouwen die zwanger willen worden, die zwanger zijn of die pas zijn bevallen, hebben behoefte aan wat extra foliumzuur. Foliumzuur, een andere benaming voor vitamine B11, zit normaal in diverse etenswaren, zoals verse groenten en fruit, zuivelproducten, vlees en volkorenproducten. Je zult normaal dus voldoende foliumzuur binnenkrijgen. Tijdens je zwangerschap is deze hoeveelheid foliumzuur uit voedsel niet voldoende en heeft je lichaam behoefte aan een grotere dosis. Hiermee ondersteun je jezelf tijdens de zwangerschap, maar ook je ongeboren kindje. Met foliumzuur natuurlijk van Laveen, zorg je voor extra foliumzuur zonder toevoegingen en die gemakkelijk als tablet is in te nemen.

Natuurlijk foliumzuur met extra vitamines en mineralen

Met natuurlijk foliumzuur van Laveen, krijg je niet alleen voldoende foliumzuur binnen. Er is ook jodium aan toegevoegd. Jodium draagt bij aan een goede groei van je kindje. Het is belangrijk om niet teveel vitamine A binnen te krijgen, hiermee wordt namelijk de kans op aangeboren afwijkingen verhoogd. Daarom is er ook Bètacaroteen toegevoegd. Deze stof wordt omgezet in vitamine A, maar wel naar behoefte. Zo voorkom je een teveel aan vitamine A. Verder vind je een actieve foliumzuur, oftewel Folaat terug. Deze stof levert een bijdrage bij de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Veel zwangere vrouwen zullen blij zijn om te horen dat er ook vitamine B6 is toegevoegd aan het foliumzuur van Laveen. Deze vitamine helpt je bij het bestrijden van bepaalde zwangerschapssymptomen, zoals misselijkheid en braken.

Natuurlijk foliumzuur bestellen bij Laveen

Vrouwen die zwanger zijn, willen worden of net zijn bevallen, kunnen natuurlijk foliumzuur bestellen bij Laveen. Wij zijn opgericht door vrouwen en voor vrouwen. Met onze vitaminen ondersteunen wij jou en je gezin. Naast foliumzuur voor jou, kun je ook bij ons terecht voor extra vitamines voor je kindje en uiteraard allemaal 100% op natuurlijke basis. Voor kindjes zijn onze natuurlijke vitamines in druppelvorm, voor het gemakkelijk toedienen. Wil je meer weten over onzs foliumzuur of andere vitamines? Neem dan contact met ons op.