Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Foliumzuur zwanger worden

Neem ter ondersteuning foliumzuur om zwanger te worden

Foliumzuur is een andere naam voor vitamine B11. Je krijgt deze vitamine binnen via onder meer groenen en fruit, melkproducten en vlees. Normaal gesproken krijg je met de dagelijkse voeding dus voldoende foliumzuur binnen. Maar heb je de wens om zwanger te worden? Dan kun je wat extra foliumzuur gebruiken. Sterker nog, de Gezondheidsraad adviseert vrouwen die zwanger willen worden en die al zwanger zijn om extra foliumzuur te nemen. Foliumzuur om zwanger te worden is dus belangrijk en Laveen helpt je hier graag bij. Foliumzuur van Laveen is namelijk natuurzuiver en bevat geen extra toevoegingen.

Waarom foliumzuur om zwanger te worden bestellen?

Foliumzuur heb je nodig om te groeien en om goed te functioneren. Juist daarom kan foliumzuur een goede aanvulling zijn voor vrouwen die zwanger willen worden. Laveen heeft daarnaast ook nog eens extra vitamines en stoffen aan het foliumzuur toegevoegd. Voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen is er folaat toegevoegd. Dit is een zogenaamde actieve foliumzuur. Er is ook jodium aan toegevoegd, ter ondersteuning voor de groei van de baby. En mocht je zwanger raken en last krijgen van vervelende symptomen, zoals misselijkheid en braken, dan kan vitamine B6 die hier ook aan is toegevoegd, een rol spelen om deze symptomen tegen te gaan. Neem dus altijd foliumzuur om zwanger te worden op een verantwoorde wijze met foliumzuur van Laveen.

Foliumzuur om zwanger te worden kopen bij Laveen

Wil jij zwanger worden? Dan kun je foliumzuur om zwanger te worden kopen bij Laveen. Niet alleen om zwanger te worden, ook tijdens de zwangerschap en zelfs na de zwangerschap wordt geadviseerd om foliumzuur te nemen. Tijdens de zwangerschap speelt foliumzuur een rol in het verkleinen van de kans op geboorteafwijkingen. Bestel je foliumzuur gemakkelijk in onze webwinkel. Bij bestelling op werkdagen voor 16:00 uur, zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden.