Inloggen zakelijk

Foliumzuur zwanger

Neem extra foliumzuur als je zwanger bent

Ben je zwanger? Dan wil je je lichaam gezond houden, zodat niets in de weg staat voor je ongeboren kindje om te groeien en te ontwikkelen. Het advies voor zwangere vrouwen is dan ook om extra foliumzuur te nemen. Normaal krijg je voldoende foliumzuur binnen door middel van de dagelijkse maaltijden, maar als je zwanger bent heb je behoefte aan meer foliumzuur. Deze extra behoefte kan niet uit de dagelijkse maaltijden gehaald worden en daarom moet je extra foliumzuur nemen. Reken daarom op Growing Bubz van Laveen. Hiermee krijg je naast voldoende foliumzuur, ook extra vitamines en mineralen binnen, als aanvulling op een gezond eetpatroon.

Waarom is als je zwanger bent, foliumzuur zo belangrijk?

Foliumzuur is niet meer dan een andere naam voor vitamine B11. Deze vitamine is belangrijk voor de ontwikkeling en groei van je ongeboren kindje. Foliumzuur kan namelijk de kans op bepaalde geboortebeperkingen verkleinen, zoals een hazenlip of een open ruggetje. Ook is foliumzuur van belang voor de ontwikkeling van het centraal zenuwstelsel van het ongeboren kind en de groei van weefsel en vorming van de placenta. Veel redenen dus om als je zwanger bent foliumzuur te nemen. Neem je foliumzuur van Laveen, dan weet je in ieder geval dat je natuurlijke foliumzuur neemt en zonder toevoegingen. Wel zijn er enkele toevoegingen in de vorm van extra vitamines en mineralen en die ook een rol spelen bij de ontwikkeling van je kindje.

Als je zwanger bent foliumzuur bestellen bij Laveen

Je kunt als je zwanger bent, foliumzuur bestellen bij Laveen. Je ontvangt dan een bioactieve vorm van foliumzuur met toegevoegde vitamines en mineralen, maar zonder chemische stoffen, suikers en geur- en kleurstoffen. Ons foliumzuur is in tabletvorm, aan 1 tablet per dag heb je voldoende en één potje is voldoende voor drie maanden. Heb je meer vragen over de werking van foliumzuur of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.