Inloggen zakelijk

Foliumzuur zwangerschap

Laveen™ Growing Bubz werd speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en moeders voor het eerste jaar na de geboorte van hun kindje. Dit is een natuurlijk voedingssupplement op basis van kwaliteitsingrediënten uit Nederland.

Multivitaminen met foliumzuur tijdens zwangerschap

Het geheim is extra actieve foliumzuur (oftewel folaat) en andere vitamines en mineralen als aanvulling op het gezonde eetpatroon van moeder. Foliumzuur zwangerschap is nu verkrijgbaar met een verbeterde formule en in een milieuvriendelijke verpakking. Bestel de multivitaminen met foliumzuur gemakkelijk online bij Laveen. Op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag al in huis!

Waarom Multivitaminen met foliumzuur zwangerschap?

Foliumzuur is een andere naam voor vitamine B11 en zit in veel voeding, zoals verse groenten, fruit, vlees, volkorenproducten en zuivel. Je lichaam heeft foliumzuur nodig om goed te functioneren en te groeien. In principe krijg je genoeg foliumzuur binnen door wat je eet, maar als je zwanger bent of graag zwanger wilt worden, heb je meer foliumzuur nodig. Foliumzuur speelt namelijk al vanaf het vroegste begin van je zwangerschap een belangrijke rol in de ontwikkeling van je ongeboren kindje. De voedingssupplementen Laveen™ Growing Bubz zijn een goede aanvulling op het gezonde eetpatroon van jou als moeder. Grow Bubz is een natuurlijk voedingssupplement op basis van kwaliteit ingrediënten uit Nederland. Deze voedingssupplementen zijn aangevuld met actieve foliumzuur en een rijtje van natuurlijk vitamines en mineralen. Jodium is bijvoorbeeld belangrijk om de groei van kinderen te ondersteunen. De actieve Foliumzuur, ook wel Folaat genoemd, ondersteunt de aanmaak van rode en witte bloedcellen. Bètacaroteen kan door het lichaam naar behoefte worden omgezet in vitamine A. Dit is belangrijk want een teveel aan vitamine A verhoogt de kans op aangeboren afwijkingen. De vitamine B6 kan symptomen van misselijkheid en braken tijden de zwangerschap verlichten.

Specificaties multivitaminen met foliumzuur

De voedingssupplementen Laveen™ Growing Bubz zijn aangevuld met actieve foliumzuur en een rijtje van natuurlijk vitamines en mineralen. Hieronder vind je de specificaties van de Multivitaminen voor (aanstaande) moeders:

  • Natuurlijke multivitaminen met actieve foliumzuur
  • Natuurlijk en zuiver
  • Geschikt voor tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode.
  • Op basis van cellulose en calcium carbonate (calcium)
  • Tabletjes met een cellulose omhulsel (makkelijk in te slikken)
  • Makkelijk in te nemen.
  • Bevat geen chemische stoffen, suiker, smaakversterkers, geur en kleurstoffen
  • Dagelijks 1 tablet. 1 potje is voldoende voor 3 maanden
  • Product van eigen bodem (Ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in Nederland)
 

Multivitaminen met foliumzuur online bestellen

Ben jij zwanger of wil jij graag zwanger worden? De Laveen™ Growing Bubz multivitaminen zijn een goede aanvulling voor je voedingspatroon als (aanstaande) moeder. Een potje voedingssupplementen is voldoende voor het gebruik van 3 maanden. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Heb je nog vragen over het gebruik van de Multivitaminen met foliumzuur tijdens zwangerschap? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag goed over dit product.

Veelgestelde vragen foliumzuur bij zwangerschap

Welke foliumzuur neem je tijdens je zwangerschap?

Foliumzuur is een synthetische vorm van vitamine B11. Het lichaam zet het niet zo goed om in actieve vitamine B11, waardoor ongemetaboliseerd foliumzuur zich kan ophopen in de bloedsomloop. Onze natuurlijke multivitamine bevat actief folaat. In tegenstelling tot de synthetische vorm van folaat: foliumzuur, wordt folaat beter opgenomen door het lichaam. Onze multivitamine bevat actief folaat.

Wanneer moet je foliumzuur slikken bij zwangerschap?

Wanneer je zwanger wilt worden of al zwanger bent wordt foliumzuur aangeraden. Je lichaam kan onmogelijk zelf de benodigde hoeveelheid foliumzuur uit voeding halen. Daarom wordt een foliumzuursupplement aangeraden te nemen tijdens en voor de zwangerschap.

Waarom moet je foliumzuur slikken voor de zwangerschap?

Het slikken van foliumzuur voor zwangerschap verkleint de kans op geboorteafwijkingen zoals een hazenlip, een open ruggetje of open gehemelte. Maar ook is het van belang voor de vorming van het centrale zenuwstel van jouw kindje. Het draagt daarnaast ook bij aan weefselgroei en een juiste vorming van de placenta.

Hoeveel foliumzuur moet je slikken bij zwangerschap?

Wij adviseren om 0,4mg of 400 µg foliumzuur te slikken. Dagelijks één tablet Laveen™ Growing Bubz is voldoende.

Hoe lang moet je foliumzuur slikken bij zwangerschap?

Voor, tijdens en na de zwangerschap kun je foliumzuur slikken. In Nederland wordt geadviseerd om vier weken voordat je wilt beginnen met zwanger worden foliumzuur te slikken. Ook tijdens het eerste trimester van de zwangerschap wordt dit aangeraden. Als je het prettig vindt, dan kun je nog wel foliumzuur blijven slikken tijdens de rest van je zwangerschap. Hier zijn geen risico’s aan verbonden.

Ook als je al lang bezig bent om zwanger te worden is het belangrijk om foliumzuur te blijven slikken. Zelfs als dit maanden, een jaar of zelfs langer duurt. Na je zwangerschap kan je foliumzuur blijven slikken. Heb je bijvoorbeeld tijdens je bevalling veel bloed verloren en daardoor een tekort aan ijzer, dan is foliumzuur een mooie aanvulling. Foliumzuur zorgt voor de goede opname van ijzer in het lichaam.