Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Kindervitamines

Kindervitamines zonder toevoegingen

Wanneer jij je kind met extra kindervitamines wilt ondersteunen, dan wil je dit op een zo verantwoord mogelijk wijze doen. Dit kan met de kindervitamines van Laveen. De kindervitamines van Laveen zijn namelijk volledig op basis van natuurlijk bestandsdelen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je kind allerlei toevoegingen geeft, zoals suikers, smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De kindervitamines zijn vloeibaar en kunnen dus als druppels gemakkelijk door het voedsel worden gemengd. Eventueel kan je kind de druppels ook direct via een lepel innemen, want de druppels hebben een neutrale smaak. Met het juiste aantal druppels, krijgt jouw kind de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines binnen, zoals vastgesteld door de Gezondheidsraad.

Kindervitamines bestellen voor extra aanvulling

Een van de vitamine druppels die je bij Laveen kunt bestellen, is Olive Drops Multivitamine. Hiermee geef je je kind diverse soorten vitamines via een paar druppels. Hierin zitten de vitamines A, D, E en K. Vitamine A is ter ondersteuning voor het immuunsysteem. Vitamine D speelt een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van de botten van je kind. Omdat je kind ook blootstaat aan zonlicht en vervuiling, kan vitamine E een bijdrage leveren aan de bescherming tegen deze externe factoren. Vitamine K is belangrijk voor de opname van calcium en mineralen in het botweefsel. De dagelijkse hoeveelheid Olive Drops Multivitamine is 5 druppels en kan door de eenvoudige dosering gemakkelijk gegeven worden.

Kindervitamines kopen bij Laveen

Voor Laveen is het belangrijk om vitamines te ontwikkelen zonder toevoegingen. Extra toevoegingen kunnen een negatieve invloed op de ontwikkeling van je kind hebben en dit voorkom je met de kindervitamines van Laveen. Wil jij je kind ook van vitamines zonder toevoegingen voorzien? Dan kun je kindervitamines kopen bij Laveen. Kijk rond in onze webshop en bekijk de verschillende soorten biologische kindervitamines die wij in ons assortiment hebben. Na bestelling zullen wij zorgen voor een snelle levering.