Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Multivitamine met foliumzuur

Multivitamine met foliumzuur voor en tijdens de zwangerschap

Er heerst wetenschappelijk overeenstemming, dat foliumzuur een belangrijke bijdrage levert aan een gezonde ontwikkeling van een embryo tot een volwaardige baby. Zowel wanneer je zwanger bent als bij het hebben van een zwangerschapswens, is het zeer aan te raden om extra multivitamine met foliumzuur in te nemen. Multivitamine is een veelheid aan verschillende soorten van de belangrijkste vitaminen die je tijdens de zwangerschap nodig hebt. Foliumzuur zorgt voor de goede ontwikkeling van de neurale buis tijdens de ontwikkeling van de embryo. Hiermee wordt de risico op afwijkingen, zoals een open ruggetje en een hazenlip met meer dan de helft verminderd.

Foliumzuur en multivitamine zijn goed voor moeder en kind

Een combinatie van diverse soorten vitaminen en foliumzuur hoor je normaliter binnen te krijgen tijdens de dagelijkse maaltijden. Tijdens een zwangerschap verandert je lichaam en ook de behoeftes aan bepaalde vitaminen. Daarom kan het nooit kwaad om foliumzuur en multivitamine als supplement te slikken. Mits je wel zeker weet dat je ook alle vitaminen en foliumzuur binnenkrijgt. Veel fabrikanten stoppen in hun capsule allerlei andere stoffen en suikers. Kies daarom voor foliumzuur en multivitamine in één capsule van Laveen. Onze capsules zijn 100% natuurlijk en zonder toevoegingen. Geschikt voor iedereen die zwanger wil worden, voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Foliumzuur en multivitamine bestellen bij Laveen

Je doet er goed aan om extra foliumzuur en multivitamine te slikken, zodra je zwanger bent en het liefst nog eerder. Ook als je bezig bent om zwanger te worden, is het verstandig om foliumzuur en multivitamine te bestellen. Aangezien extra foliumzuur een tijd nodig heeft om opgenomen te worden door het lichaam, is vroeg starten noodzakelijk. En waarom ook niet? Met Laveen multivitamine en foliumzuur krijg je enkel natuurlijke vitaminen binnen en geen andere stoffen. Hiermee verklein je vanaf het begin van je zwangerschap de risico´s op complicaties. Bestel eenvoudig in onze webshop, dan verzenden wij nog dezelfde dag.

Select Your Location: