Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Multivitamine voor veganisten

Multivitamine voor veganisten

B12 wordt niet door planten of dieren aangemaakt maar is een belangrijke bacterie we via ons voedsel tot ons nemen. Door verhoogde hygiënestandaarden is het tegenwoordig lastiger om voldoende B12 binnen. Het gros krijgen de meesten binnen via vlees, zuivel en eieren. De plantaardige opties (zoals rauw zeewier) maken vaak geen deel uit van ons dagelijkse dieet in Nederland. Om het tekort aan B12 tegen te gaan, stoppen producenten van vleesvervangers vaak B12 in hun producten. In sommige voorverpakte vleesvervangers kunnen helaas ook stoffen zitten die je misschien niet tot je wilt nemen, of je eet het niet op dagelijkse basis. Laveen biedt plantaardige multivitamine voor veganisten die alleen de bio actieve ingrediënten bevatten in een omhulsel van vega cellulose. Daarnaast zijn onze producten vrij van soja, melk, gluten, noten of andere allergenen.

Multivitamine met B12 voor veganisten

Hoewel een tekort aan B12 vaak wordt gezien als een probleem voor veganisten, is het zeker niet alleen voorbehouden aan mensen die geen vlees eten. B12 uit vlees wordt minder goed opgenomen dan B12 uit plantaardige bron en sommige medicijnen kunnen de opname van B12 verder bemoeilijken. Het gaat dan ook vooral om de opgenomen hoeveelheid B12. Onze multivitamine voor veganisten zijn dus ook prima te gebruiken door vleeseters. B12 is ook slechts een van de 21 belangrijke vitamines en mineralen die een capsule van Vega Multi Compleet bevat. De vitamines helpen tegen vermoeidheid, versterken het immuunsysteem, helpen de boten en bloedvaten en bieden nog vele andere voordelen. Door 1-2 capsules vlak voor of na een maaltijd te gebruiken, heb je meteen een ideale mix voor het goed functioneren van je lichaam. Omdat we 100% plantaardige ingrediënten gebruiken, bevatten onze vitamines ook het vegan & cruelty free keurmerk van de Vegan Society.

Multivitamine voor veganisten kopen

Onze capsules worden verpakt in duurzame flesjes van bruin glas. Elk flesje bevat 60 capsules. Wanneer je meerdere flesjes multivitamine voor veganisten wilt kopen dan betaal je een lagere prijs per flesje. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden we gratis. Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag. Vele tevreden klanten gingen je al voor getuige de vele positieve recensies. Voor (aankomende) mama’s hebben we ook de Vegan Mama Multi vitamines ontwikkeld. Deze capsules bevatten 28 vitaminen, mineralen en kruiden en bieden ook actieve foliumzuur.