Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Multivitamine zwanger natuurlijk

  • Aanbieding!
    Druppels

    Olive Drops Multivitamine (met vitamine D3 K2)

    Waardering 0 uit 5
     13,99 Toevoegen aan winkelwagen

Multivitamine moet bij zwanger zijn zo natuurlijk mogelijk

Als je zwanger bent dan is het extra belangrijk om op te letten of je voldoende vitaminen binnenkrijgt. Niet alleen zijn vitaminen nodig voor jouw lichaam tijdens de zwangerschap, ook je kindje heeft vitaminen nodig. Als jij normaal gezond eet volgens de schijf van vijf, dan hoef jij je normaal gesproken geen zorgen te maken over de hoeveelheid vitaminen. Maar je lichaam kan veranderen als je zwanger bent en zo kun je behoefte hebben aan extra vitaminen. Als je geen tekort aan vitaminen wilt, bestel dan extra multivitamine. Wel is het belangrijk dat multivitamine bij het zwanger zijn natuurlijk is.

Kies voor een natuurlijke multivitamine als je zwanger bent

Wanneer je kiest om extra vitaminen te nemen, dan wil je geen andere stoffen binnenkrijgen. Veel soorten multivitaminen bevatten suikers en andere ongezonde stoffen. Misschien eet je altijd al heel bewust vegetarisch of veganistisch, dus er mogen ook geen dierlijke stoffen in de multivitamine capsules verwerkt zijn? Dan maak je een goede keuze met multivitamine van Laveen. Wij hebben een natuurlijk multivitamine voor als je zwanger bent, zonder suikers, conserveringsmiddelen of andere vulstoffen. Onze multivitamine bevat diverse soorten vitamine B, vitamine D, jodium en foliumzuur. Met slechts één capsule per dag, weet je zeker dat jij alle noodzakelijk vitaminen voor jou en je kind binnenkrijgt.

Multivitamine als je zwanger bent en die natuurlijk zijn bestellen bij Laveen

Multivitamne als je zwanger bent én die natuurlijk zijn bestellen? Dit kan bij Laveen. Nog veel te vaak zijn multivitamine voorzien van allerlei andere onnodige en ongezonde stoffen. Juist dit is de reden waarom Laveen is opgericht en daarom hebben wij een 100% natuurlijke multivitamine ontwikkeld. Onze capsule is veilig te gebruiken en desgewenst kun je de capsule openen en de inhoud door een yoghurt of smoothie roeren. Naast gezondheid, is ook duurzaamheid erg belangrijk voor ons. Is je glazen potje met multivitamine leeg? Je kunt bij ons een speciale navulverpakking bestellen, zodat je het potje gewoon hergebruikt.

Select Your Location: