Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Multivitaminen druppels

De beste multivitaminen druppels voor peuters

Door middel van zijn of haar voedsel en drinken krijgt je kind normaliter voldoende vitamines binnen. Toch kan het zijn dat je je kind extra wilt ondersteunen met multivitaminen. Doe dit dan op een verantwoorde wijze en gebruik de multivitaminen druppels van Laveen. Hiermee krijgt je kind voldoende vitamines binnen, maar zonder andere stoffen, zoals suikers, smaak- en geurstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De multivitaminen druppels van Laveen zijn enkel gemaakt op basis van biologische olijfolie, het is dus een volledig biologische multivitamine. Tevens zijn de multivitaminen druppels van Laveen uitgekozen als ‘beste multivitamine voor peuters´, volgens een onafhankelijke test van de consumentenbond.

Welk soort vitamines bevatten de druppels multivitaminen?

De druppels multivitaminen zijn geschikt voor jonge kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. De druppels multivitaminen bevatten de vitamines A, D, E en K. Al deze vitamines dragen bij aan een normale groei en ontwikkeling van kinderen. Voor vitamine A geldt dat deze vitamine een positieve bijdrage levert aan het immuunsysteem. Jonge kinderen zitten nog in de groei en ondersteuning met hulp van vitamine D levert hier een bijdrage aan. Vitamine D is namelijk nodig voor de opbouw van sterke botten van kinderen. Net als volwassenen, staan kinderen staan ook bloot aan zonlicht en vervuiling. Vitamine E draagt bij aan een bescherming tegen zonlicht en vervuiling. Tenslotte vitamine K. Dit is een vitamine die bijdraagt bij de opname van calcium in de botten en tevens is deze vitamine nodig voor een goede bloedstolling.

Multivitaminen druppels bestellen bij Laveen

De multivitaminen druppels van Laveen zijn een natuurzuiver product zonder toevoegingen, zodat je deze druppels veilig aan je kind kunt geven. Meng de druppels door het eten, het drinken of de flesvoeding. Door de neutrale smaak zal je kind hier niets van proeven. Je kunt de multivitaminen druppels bestellen in onze webshop. Heb je toch nog meer vragen over de werking van de druppels of over de ingrediënten? Neem dan gerust contact met ons op.