Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Multivitaminen kind

Laveen™ Olive Drops Multivitamine voor jouw kind zijn natuurlijke vitamine druppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. Kinderen vinden de neutrale smaak van olijfolie lekker en aangenaam. De multivitamine kind Olive Drops bevatten de vitaminen A, E en K. Voor vitamine D wordt er een hoeveelheid van 10 mcg geadviseerd middels een supplement voor kinderen tot 4 jaar. In deze druppels zit voldoende vitamine D* waarmee het advies van de Gezondheidsraad is opgevolgd voor de ADH oftewel de ‘Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid’.

Multivitaminen voor jouw kind

De Laveen™ Olive Drops voor jouw kind vanaf 3 maanden tot 4 jaar oud zijn natuurzuivere vitaminedruppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. Deze Multivitamine Drops hebben een aanvulling aan vitamines A, D, E en K. Deze multivitaminen zijn een positieve toevoeging op het eetpatroon van jouw kind. De aanvulling van vitamine A heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen en Vitamine E helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht. Vitamine K is dan weer belangrijk voor de opname van mineralen/calcium in de botten/het botweefsel. De Olive Drops kunnen door hun neutrale smaak gemakkelijk aan eten worden toegevoegd.

Specificaties multivitamine kind

De voedingssupplementen Laveen™ Olive Drops multivitamine zijn aangevuld met diverse vitamines. Hieronder vind je de specificaties van de Multivitaminen voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar oud:

 • 10ml
 • 5 druppels per dag
 • Multi Vitamine (A,D,E,K)
 • 100% natuurlijk
 • Vitamine A heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen, Vitamine E helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht. Vitamine K is belangrijk voor de opname van mineralen/calcium in de botten/het botweefsel.
 • Geschikt voor een leeftijd vanaf 3 maanden.
 • Op basis van biologische olijfolie
 • Neutraal van smaak en daardoor goed te mengen met flesvoeding, pap of warme drankjes.
 • Bevat slechts 2 hoofdingrediënten: vitamines en biologische olijfolie
 • Geen toevoeging van chemische stoffen, suiker, smaakversterkers, kleurstoffen of andere conserveringsmiddelen
 • Samengesteld op basis van de ADH van vitamine D
 • Ingrediënten: biologische olijfolie, vitamines
 

Advies gezondheidsraad Multivitamine kind

  De Olive Drops Multivitamine van Laveen zijn natuurzuivere vitaminedruppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. In deze Olive Drops Multivitamine zit voldoende vitamine D om het advies van de Gezondheidsraad op te kunnen volgen. De Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitamine D voor een kind is als volgt:
 • *ADH voor kinderen t/m 4 jaar oud Vitamine D = 10 mg
 
Multivitamine kind bestellen
 
Heb jij een kindje die ouder is dan 3 maanden? Dan zijn de Laveen™ Olive Drops Multivitamine met aanvullende vitamines een goede aanvulling op zijn of haar eetpatroon. De Olive Drops Multivitamine hebben een neutrale smaak en zijn hierdoor gemakkelijk in het eten te mengen. Wil jij ook Multivitamine bestellen? Wanneer je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Zo heb je deze Multivitamine voor je kindje al snel in huis.
 
Veelgestelde vragen multivitamine kind
 
Welke multivitamine is voor een kind geschikt?
 
De multivitamine van Laveen is door de consumentenbond uitgekozen als beste multivitamine voor peuters! Onze Olive Drops kunnen tot 4 jaar gebruikt worden en zijn gemaakt op basis van natuurlijke olijfolie. Bovendien bevatten ze geen suiker, zoals vele andere multivitaminen. 
 
Wanneer heeft een kind multivitamine nodig? 
 
Volgens de gezondheidsraad is een multivitamine niet nodig tenzij geadviseerd door een arts. Je kunt je kindje echter wel ondersteunen met de Olive Drops Multivitamine. Deze bevat zowel vitamine A, D, E en K.