Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Multivitaminen zwangerschap

Extra ondersteuning met multivitaminen zwangerschap

Wanneer je zwanger bent, dan kan het zijn dat je lichaam behoefte heeft aan extra vitamines. Het advies is daarom om extra multivitaminen te slikken. Uiteraard wil je wel op een gezonde wijze vitamines binnenkrijgen, zonder andere mogelijke onnodige stoffen. Verschillende vitamines en mineralen tijdens je zwangerschap, zoals vitamine B2, B3, B6, B12, ijzer en magnesium, dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid. Juist daarom zijn de multivitaminen zwangerschap van Laveen een goede aanvulling voor jou en je kindje. Mede door toevoeging van diverse natuurlijke vitamines en mineralen, draag je op verantwoorde wijze bij aan de groei van je kindje.

Wat bevat de zwangerschap multivitaminen?

Tijdens je zwangerschap draait het om foliumzuur, oftewel vitamine BII. Normaal krijg je voldoende foliumzuur binnen door middel van je eten en drinken, maar als je zwanger bent, kun je wat extra foliumzuur gebruiken. Foliumzuur draagt bij aan de ontwikkeling van het ongeboren kind. Daarnaast zijn de zwangerschap multivitaminen van Laveen aangevuld met wat extra vitamines en mineralen. Bijvoorbeeld actieve foliumzuur, ook wel folaat genoemd. Folaat zal ondersteuning bieden bij de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Een andere stof is jodium. Ook jodium biedt ondersteuning bij de groei van het ongeboren kind. Tevens bevat de multivitaminen de stof bètacaroteen. Deze stof kan naar behoefte worden omgezet in vitamine A. Naar behoefte is belangrijk, want je mag niet teveel aan vitamine A binnenkrijgen, dit kan aangeboren afwijken veroorzaken. Tenslotte is er vitamine B6 toegevoegd. Heb je veel last van misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap? Dan ondersteunt vitamine B6 met het bestrijden van deze symptomen.

Multivitaminen zwangerschap bestellen bij Laveen

Laveen is ooit ontstaan tijdens de zwangerschap van een moeder. Zij kreeg behoefte aan extra natuurlijke voedingsstoffen en is toen aan de slag gegaan, met onder andere de multivitaminen zwangerschap tot gevolg. Ook jij kunt multivitaminen zwangerschap bestellen bij Laveen. Dit doe je eenvoudig online in de webshop. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan heb je je multivitaminen de volgende dag in huis. Je hoeft dagelijks maar 1 tablet te slikken en met een potje doe je dan 3 maanden.