Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Natuurlijke folaat zwanger

Ben je op zoek naar een natuurlijke folaat omdat je zwanger bent?

Wanneer je zwanger bent of je wilt zwanger worden, dan is het verstandig om gebruik te maken van een natuurlijke folaat. Met een natuurlijke folaat wordt een actieve foliumzuur bedoeld. Foliumzuur is nodig tijdens de zwangerschap, maar ook al voor de bevruchting. Ben jij bezig om zwanger te worden? Dan doe je er goed aan om een natuurlijke folaat om zwanger te worden in te nemen. Zo bouw je alvast stoffen op voor als je zwanger wordt. Foliumzuur stimuleert namelijk een gezonde groei van neurale buis (herenen en ruggenmerg). Hiermee wordt de kans op complicaties, zoals een open ruggetje of hazenlip aanzienlijk lager. Een natuurlijke folaat om zwanger te worden en als je zwanger bent, moet eigenlijk vanzelfsprekend zijn.

Waarom bij het zwanger zin een natuurlijk folaat beter is

Wat is het verschil met folaat oftewel foliumzuur slikken van Laveen of van een ander merk? Bij Laveen weet je zeker dat je te maken hebt met een 100% natuurlijk folaat. Veel andere merken stoppen nog andere stoffen in de capsule, zoals suikers en conserveringsmiddelen. Juist deze middelen wil je niet of zo weinig mogelijk binnenkrijgen als je zwanger bent. Bij ons bestel je multivitamine inclusief een actief foliumzuur, die volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Je krijgt niets anders binnen dan natuurlijk folaat en vitaminen. Folaat is goed voor de ontwikkeling van je kindje, maar ondersteunt ook jou tijdens de zwangerschap. Het vermindert vermoeidheid en je krijgt een betere bescherming tegen stress.

Een natuurlijke folaat als je zwanger bent bestellen bij Laveen

Bij Laveen kun je een natuurlijke folaat als je zwanger bent bestellen. Onze doelstelling is om zwangere vrouwen en vrouwen die kinderwens hebben, te laten kennismaken met enkel natuurlijke producten zonder toevoegingen. Bestel je natuurlijke folaat heel eenvoudig en snel in onze webshop. Bij plaatsing van je bestelling voor 16:00 uur, zorgen wij dat deze nog dezelfde dag de deur uitgaat. Wil je meer informatie over een natuurlijke folaat? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het contactformulier in.

Select Your Location: