Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Natuurlijke omega 3

Omega 3 100% natuurlijk

Laveen richt zich met name op moeders die het beste willen voor hun kinderen en zichzelf. Geen vitamines met verschillende toevoegingen zoals suikers of zoetstoffen maar enkel 100% natuurlijke producten en op duurzame wijze geproduceerd, vrij van dierenleed. Zo houden we niet alleen rekening met de moeders die onze producten kopen maar ook met moeder aarde. In ons drukke bestaan zorgen handige capsules er voor dat we snel de nodige vitamines tot ons kunnen nemen om de dagelijkse uitdagingen beter aan te kunnen. Bekijk bijvoorbeeld onze natuurlijke omega 3 vitaminen die gemaakt zijn van algenolie.

Omega 3 van natuurlijk algenolie

Omega 3 vetzuren zijn essentiële vetten die niet door het lichaam zelf worden aangemaakt. Dat betekent dat we ze via voeding tot ons moeten nemen. Bij Laveen kun je natuurlijke omega 3 capsules kopen met 250mg DHA. DHA is een belangrijke bouwstof voor het brein en het functioneren van het netvlies. De vitamines zijn gemaakt van algenolie. Dit heeft verschillende voordelen. Het gebruik draagt niet bij de overbevissing van de oceanen en is daardoor een stuk milieu- en diervriendelijker. Doordat we het niet via vissen tot ons nemen, blijven we ook bespaard van de zware metalen, PCB’s en dioxines die vaak in vis wordt aangetroffen. Daarnaast heeft het geen vissige nasmaak. Bij Laveen kiezen we ook voor duurzame verpakkingen en kiezen daarom voor donkerbruine glazenflesjes. Elk flesje bevat 60 capsules. Onze producten worden ontwikkeld en verpakt in de EU en de verpakking gebeurt met name in Nederland en Duitsland.

Natuurlijke omega 3 capsules kopen

Probeer ook onze natuurlijke omega 3 capsules. Bestel je vandaag voor 16:00 uur dan verzenden we nog dezelfde dag. Je hebt het in de regel dan de volgende dag al in huis. Bezorging is gratis vanaf 20 euro. Vele tevreden klanten gingen je al voor wat ook blijkt uit de bijzonder hoge waarderingsscore op Thuiswinkel waarborg. Probeer het ook en bestel vandaag nog onze Vega Omega 3.