Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Natuurlijke vitamine c

Dagelijkse hoeveelheid vitamine C

Wanneer we aan vitamines denken, denken we al snel aan vitamine C. Dat is ook niet zo vreemd want vitamine C kent vele functies. Zo helpt het jouw immuunsysteem, helpt het bij vermoeidheid, is het belangrijk voor bloedvaten, ondersteunt het de botten en vorming van collageen en helpt het zelfs de verzorging van de huid van binnenuit. Voel je je moe of heb je het gevoel dat je afweersysteem wel een boost kan gebruiken? Kies dan voor de natuurlijke vitamine C van Laveen. Met de capsules heb je het altijd bij de hand en kun je tijdens een drukke dag snel aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C komen.

Vitamine C van natuurlijke bron

Wanneer je goed let op wat je in je lichaam stopt (of dat van je kinderen), wil je natuurlijk geen vitamines met suiker, zoetstoffen of andere toevoegingen die niet bijdragen aan je gezondheid. Bij Laveen gaan we voor zuiverheid. Alle producten zijn 100% plantaardig. Zo zijn onze vitamine C capsules gemaakt van biologische acerola bessenextract en is de capsule van vega cellulose. De acerola bes bevat naast de natuurlijke vitamine C ook andere vitaminen als A, B1, B2 en B3 en carotenoïden. Je kunt de inhoud van de capsule ook in een yoghurt of smoothie gebruiken. In elke capsule zit 96mg wat 120% is van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C. Met een capsule per dag vlak voor of na de maaltijd heb je dus ruim voldoende. Bezoek onze webshop om onze natuurlijke vitamine C te kopen.

Natuurlijke vitamine C kopen bij Laveen

Wij verpakken de vitamine C van natuurlijk acerola in duurzame flesjes van bruin glas die in de EU worden ingepakt, met name in Nederland en Duitsland. Elk flesje bevat 60 capsules. Vitamine C bestellen bij Laveen is eenvoudig en snel. Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we nog dezelfde dag en heb je het de volgende dag in huis. Bedraagt de bestelwaarde 20 euro of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.