• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nieuw
 Go Grow
Go Grow
26,99 *
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Tijd om Laveen te leren kennen.

Ben je ook op zoek naar 100% natuurlijke, zuivere en vitaminrijke voedingssupplementen voor de hele familie, die met veel liefde door een moeder zijn samengesteld? Dan zijn onze Laveen™ voedingssupplementen precies wat je zoekt!

 

Laveen™ ontwikkelt namelijk geheel natuurlijke en absoluut transparante en zuivere voedingssupplementen zonder suiker en zonder kunstmatige ingrediënten, speciaal voor baby's, moeders, aanstaande moeders, kinderen en volwassenen.

 

De naam Laveen™ spreek je uit als 'La-Víen' en dat klinkt als 'clean' - en dat zijn onze unieke voedingssupplementen namelijk ook: helemaal zuiver, want ze zijn volledig vrij van welke chemische stof dan ook. Ben je dus een moeder die op een natuurlijke en gezonde manier voor haar gezin wil zorgen, dan zijn onze producten ideaal. Wij bieden zuivere voedingssupplementen aan die je ook eenvoudig kunt innemen. Maar hoe werken onze voedingssupplementen nou eigenlijk precies?

 

De producten van Laveen™ bestaan uit ingrediënten die volledig natuurlijk zijn. Dit betekent voor jou dat onze voedingssupplementen geen onnatuurlijke ingrediënten bevatten, zoals suiker, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, soja-eiwitten of gist. Bij Laveen™ zijn we daarom ook overtuigd van de zuivere en natuurlijke werking van onze voedingssupplementen. Daarom kun je ook erop vertrouwen dat wij alleen hoogwaardige, 100% natuurlijke producten aanbieden, die volledig betrouwbaar zijn. Mocht je meer te weten willen komen over Laveen™ dan nodigen we je graag uit om onze website nader te bekijken. Wellicht is Laveen™ precies wat je zoekt!