Review: Mama Nikky

  • Geplaatst op
Review: Mama Nikky

 Wil je meer weten over de review van Mama Nikky? Klik hier:

https://babystraatje.nl/gastblogs/mama-nikky-de-nieuwe-lijn-van-laveen/

 

Laveen: No-nonsense en zonder toevoegingen!

Buiten het feit dat het gewoon no-nonsense en natuurlijke supplementen zijn, vind ik het ontwerp van het doosje en flesje ook heel schattig ( Ja, ik blijf een vrouw en het oog wil ook wat, haha! ). De druppeltjes hebben een zachte geur tot helemaal geen geur. En zijn gemakkelijk te gebruiken na de borstvoeding of in de fles melk.

De Laveen Olive Drops zijn perfect voor peuters

Inmiddels is Javi 1 jaar, wat betekent dat we over zijn gegaan op de Olive Drops voor peuters. Het gebruik is zowat hetzelfde. We geven hem bij zijn avondeten ongeveer 30 ml water, gemengd met de druppels. Behalve de vitamine D en K, zijn nu ook vitamine A en E toegevoegd aan deze druppels. Zie het dus maar als multivitaminen voor je peuter op natuurlijke basis.

 

 

 

 

 

Laveen komt van eigen bodem

Wat ook leuk is om te vertellen is dat Laveen een echt Nederlands product is! Ontwikkeld, en geproduceerd in Nederland. En wat ik ook heel leuk vind is dat er op iedere verpakking een leuk ‘wist je datje’ staat over Nederland. Het zijn de kleine dingen die het doen!

Al met al, heel mooie producten, waarvan de druppels rond de 10 euro liggen, en de multivitaminen tussen de 20 en 30 euro. Laveen is o.a. verkrijgbaar bij bol.com en wehkamp.nl.

 

 

Source: https://babystraatje.nl/gastblogs/mama-nikky-de-nieuwe-lijn-van-laveen/