• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Het Laveen™ Clean Label Guarantee

 

Zuiverheid is wat we bij Laveen beloven en waar we voor staan. Voor jou, voor onze producten en voor het milieu.

 

Laveen is meer dan alleen vitaminen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat voesdingssupplementen op een andere manier samengesteld moeten worden: met minder conserveermiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen of andere overbodige ingrediënten. Ons doel is om voedingssupplementen te produceren met zo min mogelijk toevoegingen. Met onze Olive Drops kunt u vertrouwen op “biologische olijfolie, vitaminen en niets anders!”

 

Wij streven niet alleen naar het perfecte product. Bij Laveen geloven we ook in de invloed die we als mens op de aarde hebben. Laveen wil daarom een bijdrage leveren aan onze planeet. Dit doen wij door het gebruik van plastic te beperken, verpakkingen te produceren van gerecycled karton en door het planten van bomen. Door te kiezen voor Laveen-producten, draag je ook jouw steentje bij aan het behoud van het milieu

 

Zuivere producten

100% Natuurlijke ingrediënten

Wist je dat vitaminen in verschillende vormen bestaan? Bij Laveen gebruiken we alleen natuurlijke en werkzame vormen van vitaminen en mineralen. Geen kunstmatige varianten of onnodige vulstoffen, kleurstoffen en andere toevoegingen.

Zonder suiker of andere toevoegingen

De eerste Olive Drops die we produceerden, waren bedoeld voor de allerkleinsten. Als snel werden deze druppels ons bestverkochte product. Andere merken brachten zoete voedingssupplementen op de markt alsof het snoepjes waren. Wij vonden dat het anders kon.  Een baby heeft immers geen toegevoegde suikers nodig. Daarom kozen we voor biologische olijfolie als basis voor de vitaminen. 

Veganistisch en biologisch daar waar mogelijk

Bij Laveen vinden we dat iedereen onze supplementen moet kunnen gebruiken. Wist je dat de meest voorkomende vorm van vitamine D afkomstig is van schapenwol? Wij hebben bewust ervoor gekozen om zo min mogelijk dierlijke bijproducten in onze supplementen te verwerken. In plaats van de gebruikelijke olijfolie, gebruiken wij uitsluitend biologische, pesticidenvrije olijfolie. De biologische olijfolie is SKAL gecertificeerd.

Veiligheid en Certificering

Onze supplementen zijn zorgvuldig samengesteld door experts en elke partij wordt nauwkeurig getest. Alle Laveen-supplementen worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden voor voedselveiligheid - FSSC2200 certificaat voor voedselveiligheid.

 

 

Duurzame verpakking

 

Gerecycled papier en plastic

Alle producten van Laveen worden geleverd in donkerbruine glazen flesjes. Deze verpakking is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar biedt ook bescherming tegen de invloed van licht, zuurstof en vocht.

Karton is één van de meest duurzame verpakkingen op de markt. Het bestaat uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen (houtpulp, lijm op basis van zetmeel en 80% gerecycled papier) en is daardoor 100% duurzaam, 100% recyclebaar en 100% biologisch afbreekbaar.

Groene Logistiek

Naast het gebruik van duurzame verpakkingen, geloven we ook in samenwerking met bedrijven die net zo over duurzaamheid denken als wij. Ons verwerkingscentrum is een innovatief jong bedrijf met oog voor de toekomst. Net zoals wij, plant het bedrijf bomen, beperkt het waar mogelijk zijn drukwerk en gebruikt het duurzaam verpakkingsmateriaal.