• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ons Verhaal

Maar laten we nu eerst bij het begin beginnen. Het verhaal rondom Laveen™ begint bij de zwangerschap van een liefdevolle en gedreven moeder. Toen zij zwanger was van haar eerste kind had zij opeens de behoefte aan wat extra natuurlijke voedingsstoffen, voornamelijk voor haar eigen welzijn en ter ondersteuning van de groei van haar ongeboren baby. En toen begon de lange zoektocht naar 100% natuurlijke voedingssupplementen zonder kunstmatige stoffen. Wat een zoektocht, want deze moeder kon nergens zuivere voedingssupplementen vinden zonder chemische stoffen, zonder suiker, zonder smaakversterkers, zonder kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen, zonder soja-eiwitten en zonder gist. De zoektocht leverde uiteindelijk dus niets op. Hoe nu verder?

 

Maar deze moeder was nog steeds op zoek naar 100% natuurlijke voedingssupplementen ter ondersteuning, verrijking en verbetering van haar gezondheid en van de gezondheid van haar ongeboren baby. Deze moeder realiseerde zich daarom al snel dat de hoogste tijd was voor iets nieuws. Zij heeft daarom naar alternatieve oplossingen gezocht, want voor haar stond toen al vast dat moeders maar één ding willen: ze willen de gezondheid van hun gezinnen ondersteunen door middel van 100% natuurlijke, vitaminrijke en zuivere voedingssupplementen, die eveneens transparant en makkelijk in te nemen zijn. Kortom: haar vastberadenheid heeft er dan uiteindelijk voor gezorgd dat de producten van Laveen™ ontstonden, die inmiddels ook in de winkels verkrijgbaar zijn. En het is natuurlijk vanzelfsprekend dat deze moeder haar eigen Laveen™ producten zelf ook dagelijks gebruikt om haar gezondheid en om de gezondheid van haar gezin te ondersteunen.

 

Het was trouwens helemaal niet zo eenvoudig om voedingssupplementen te laten samenstellen die helemaal vrij zouden zijn van chemische stoffen. Maar na een tweejarige onderzoeksperiode en na veel werk, tussendoor werden ook veel samenstellingen en formules afgewezen en of aangepast, ging het dan toch heel snel en opeens werd Laveen™ geboren!

 

Met bijzonder veel genoegen stellen wij daarom ook graag de producten van Laveen™ aan je voor. Bij Laveen™ houden wij ons intensief bezig met vitaminrijke voedingssupplementen op 100% biologische basis, die geen suiker of onnatuurlijke stoffen bevatten. De producten van Laveen™ zijn dus volkomen zuiver en puur en ze zijn allemaal door diezelfde moeder gecreëerd, die maar één ding wil: ze wil de gezondheid van haar familie zo optimaal en zo natuurlijk mogelijk op weg helpen. Misschien is  Laveen™ precies wat je zoekt!