• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ons Verhaal

Laveen begint bij de zwangerschap van een liefdevolle en gedreven moeder. Toen zij zwanger was van haar eerste kind voelde zij behoefte aan extra natuurlijke voedingsstoffen voor haar welzijn en de groei van de baby. Hier begon de zoektocht naar supplementen op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder suiker en onnodige toevoegingen.

 

Tijdens haar zoektocht naar een supplement op basis van natuurlijke ingrediënten kwam ze tot de conclusie dat de meeste supplementen die op de markt te koop zijn chemische componenten bevatten waaronder vulstoffen en andere overbodige toevoegingen.

 

 Zij had aanvankelijk geen idée hoe moeilijk het was om supplementen te maken die volledig vrij zijn van chemische bestanddelen. Chemische vulstoffen en bindmiddelen maakten een essentieel onderdeel uit van vele supplementen in de markt, maar ze was vastbesloten om aan te tonen dat deze producenten het mis hadden.

 

Geen onsmakelijke stofjes, chemicaliën of andere onnodige vulstoffen maar goede en gezonde supplementen die waarde toevoegen aan de gezondheid van het hele gezin.

 

Een aantal jaren onderzoek verder werd Laveen geboren, gezonde supplementen die waarde toevoegen aan de gezondheid van het hele gezin.