• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ons Verhaal

Toen Jo in 2013 zwanger werd van haar eerste kind, ging zij zoals veel moeders onderzoek doen voor producten die het best passen bij haar levenstijl.

Voedingssupplementen die 100% natuurlijk, suikervrij en puur zijn.

Na zelf meer dan twee jaar onderzoek, testen en ontwikkeling in Nederland te hebben gedaan, werd Laveen geboren!

 

De Olive Drops, het eerste product dat Laveen introduceerde, werd al snel favoriet onder moeders. Met als slogan “ Biologische olijfolie, vitamines en verder niets”.

 

Ons Verhaal

Als ouders hebben wij het altijd druk. Voor de kinderen zorgen, het huis schoonhouden, kinderen naar school brengen, koken voor het gezin. Het leven is nu eenmaal hectisch en als ouders doen we ons best. Jo, de vrouw achter Laveen, is ook zo’n ouder. Net als jij.

Jo begon haar zoektocht naar pure ingrediënten toen ze zwanger was van haar eerste kind. Ze koos bewust voor natuurlijke producten voor haarzelf en haar kindje, die zonder suiker of toevoegingen zijn samengesteld.

Dat is het moment waarop het idee voor Laveen is ontstaan. Laveen wordt uitgesproken als "La-Vien" en het rijmt op "Clean", ofwel schoon in de betekenis van zuiver. Zuiverheid is precies wat we nastreven met onze producten en onze bedrijfsfilosofie. Pure ingrediënten en duurzame verpakkingen, dat is de basis van onze Clean Label Garantie.