• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ons Verhaal

Toen ze zwanger was van haar eerste kind, was Jo vastbesloten: ze zou alleen voor voedingssupplementen kiezen die zo natuurlijk mogelijk waren.

Tot haar teleurstelling kon ze voor haar baby alleen maar producten vinden met toegevoegde suikers en andere hulpstoffen.

Na zelf meer dan 2 jaar onderzoek, testen en ontwikkeling in Nederland te hebben gedaan,

 

werd Laveen geboren! De Olive Drops, het eerste product dat Laveen introduceerde, werd al snel favoriet onder moeders.

 

Ons Verhaal

Als ouders hebben wij het altijd druk. Voor de kinderen zorgen, het huis schoonhouden, kinderen naar school brengen, koken voor het gezin. Het leven is nu eenmaal hectisch en als ouders doen we ons best. Jo, de vrouw achter Laveen, is ook zo’n ouder. Net als jij. 

Jo begon haar zoektocht naar pure ingrediënten toen ze zwanger was van haar eerste kind. Voedingssupplementen horen gezond te zijn en een aanvulling te zijn op wat jij en jouw kind eten. Jo was verbijsterd door de enorme keus aan supplementen. Maar toen ze de ingrediënten las, schrok ze. Waarom heeft mijn baby suiker nodig in de vitaminen? Wat is magnesiumstearaat?

Dat is het moment waarop het idee voor Laveen is ontstaan. Laveen wordt uitgesproken als "La-Vien" en het rijmt op "Clean", ofwel schoon in de betekenis van zuiver. Zuiverheid is precies wat we nastreven met onze producten en onze bedrijfsfilosofie. Pure ingrediënten en duurzame verpakkingen, dat is de basis van onze Clean Label Garantie.