• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ons Verhaal

Ons Verhaal

 

Het verhaal rondom Laveen™ begint bij de zwangerschap van een liefdevolle en gedreven moeder. Toen zij zwanger was van haar eerste kindje kreeg zij steeds meer de behoefte aan extra natuurlijke voedingsstoffen, voornamelijk voor haar eigen welzijn en ter ondersteuning van de groei van haar ongeboren baby.

 

Het was niet eenvoudig om samen met een laboratorium uit Zaandam voedingssupplementen zonder chemische stoffen samen te stellen. Maar na een tweejarige onderzoeksperiode en veel werk, tussendoor werden ook veel samenstellingen en formules afgewezen en aangepast, ging het opeens snel en Laveen™ werd geboren!

 

Met bijzonder veel genoegen stellen wij daarom ook graag de producten van Laveen™ aan u voor. Bij Laveen™ houden wij ons intensief bezig met voedingssupplementen op 100% natuurlijke basis, die geen onnatuurlijke stoffen bevatten. De producten van Laveen™ zijn dus zuiver en puur en ze zijn allemaal door diezelfde moeder gecreëerd, die maar één ding wil: ze wil met voedingssupplementen de gezondheid van haar familie zo goed mogelijk ondersteunen en op weg helpen als aanvulling op de voeding. Misschien zijn de producten van Laveen™ ook iets voor u!