• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vitamine D baby

Vitamine D Laveen™ Olive Drops Vitamine D zijn vitaminedruppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. Verder zit er geen suiker of andere toevoegingen in. De Olive Drops Vitamine D zijn zowel voor jouw baby als voor jezelf geschikt.

In deze druppels zitten voldoende vitamines om het advies van de Gezondheidsraad met betrekking tot de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid aan Vitamines D voor jouw baby en jezelf op te volgen. Gebruik maken van deze Olive Drops? Wanneer je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst ontvang je deze de volgende dag al in huis!

Waarom vitamine D baby en ouder slikken?

Ben jij benieuwd waarom extra vitamine D belangrijk is? Vitamine D is nodig om calcium uit voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D een rol bij een goede werking van de spieren en het immuunsysteem. De belangrijkste bron van vitamine D is zonlicht, ongeveer tweederde deel van de hoeveelheid vitamine D die je dagelijks nodig hebt wordt op deze manier aangemaakt. Het andere deel komt uit de voeding. Extra vitamine D wordt aanbevolen voor kinderen tot 4 jaar, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een getinte huid. Vitamine D voor je baby is dus erg goed! Ook mensen die onvoldoende zonlicht op hun huid krijgen, omdat ze bijvoorbeeld weinig buitenkomen behoren tot deze groep.

Specificaties vitamine D baby

Laveen™ Olive Drops Vitamine D baby zijn vitaminedruppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. In de Olive Drops vitamine D zit verder geen suiker of andere toevoegingen in. De vitamine D baby zonder suiker worden gemaakt op basis van biologische olijfolie. In deze druppels zitten voldoende vitamines om het advies van de Gezondheidsraad met betrekking tot de ADH oftewel de 'Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid' aan vitamines D* op te volgen. De druppels zijn zowel geschikt voor ouder als kind!

 • 30ml
 • 3 druppels per dag
 • 100% Natuurlijk
 • Vitamine D3 (Vitashine, gewonnen uit korstmos)
 • Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.
 • Op basis van biologische olijfolie
 • Neutraal van smaak
 • Bevat 2 hoofdingrediënten: vitamines en biologische olijfolie
 • Geen toevoeging van suiker, propylgallaat, smaakversterkers, geur en kleurstoffen of andere conserveringsmiddelen
 • Ingrediënten: biologische olijfolie, vitamine D3 (Vegan Vitashine)
 • Voor zowel moeder als kind!

Advies gezondheidsraad Vitamine D baby en ouder

De Olive Drops van Laveen zijn natuurzuivere vitamine D druppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D baby voor jouw kind en voor jezelf is als volgt:

 • *ADH Vitamine D (tot en met 4 jaar oud) = 10mcg (3 druppels)
 • *ADH Vitamine D (tot en met 69 jaar oud) = 10mcg (3 druppels)
 • *ADH Vitamine D (70 jaar of ouder) = 20 mcg

Vitamine D baby bestellen

Wil jij gebruik maken van de Olive Drops vitamine D voor jouw baby of jezelf? Wanneer je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. De Olive Drops vitamine D worden ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in Nederland. Heb je nog vragen over het gebruik van de Olive Drops vitamine D baby en ouder? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag goed over dit product.

Veelgestelde vragen vitamine D baby

Hoeveel vitamine D geef je aan een baby?

Je geeft je baby 3 druppels Olive Drops, oftewel 10mcg vitamine D per dag.

Welke vitamine D is geschikt voor een baby?

Vitamine D komt in de voeding voor in 2 vormen: D2 en D3). Vitamine D3 heeft wel een sterkere werking dan vitamine D2. Onze vitamine D druppels bevatten vitamine D3 en zijn geschikt voor baby's.

Hoe lang moet je vitamine D geven aan een baby?

Valt jouw kind in de volgende groep? Geef dan dagelijks 10 microgram vitamine D:
- Alle kinderen die jonger zijn dan 4 jaar.
- Kinderen ouder dan 4 jaar met een getinte of donkere huidskleur
- Kinderen ouder dan 4 jaar die minder dan 30 minuten per dag buiten komen bij daglicht

Moeders zelf kunnen deze vitamine D ook slikken. Voor vrouwen met een getinte huidskleur, mensen die weinig buiten komen en zwangere vrouwen geldt het advies om extra vitamine D te nemen. Voor iedereen geldt een dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 10 microgram vitamine D. Alleen mensen van boven de 70 moeten 20 microgram per dag binnen krijgen.

Hoe geef je vitamine D aan een baby?

Vitamine D geef je eenvoudig aan je baby met een lepel of meng het door de flesvoeding/pap of yoghurt die je baby krijgt.

Hoeveel druppels vitamine D geef je aan een baby?

Je geeft je baby 3 druppels Olive Drops, oftewel 10mcg vitamine d per dag.

Wanneer geef je een baby vitamine D?

Baby's in Nederland krijgen volgens protocol een vitamineprikje bij geboorte. Deze prikje is voldoende voor de eerste week van uw baby. Vanaf dag 8 moet u zelf aanvullen met vitamine D en K.

Welke vitamine D druppels zijn geschikt voor een baby?

De vitamine D druppels van Laveen zorgen ervoor dat calcium goed wordt opgenomen in de botten. Ook zorgt het voor verhoogde weerstand en een goede spierfunctie.

Waarom moet je vitamine D geven aan je baby?

Vitamine D zorgt ervoor dat calcium goed wordt opgenomen in de botten, en ook zorgt het voor een verhoogde weerstand, sterke tanden en een goede spierfunctie.

 

Olive Drops Vitamine D
15,99