• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Algemene voorwaarden nieuwsbrieven

Laveen B.V. verstuurt in de regel een keer per maand haar nieuwsbrief aan daarvoor ingeschreven gasten met daarin informatie en of aankondiging van speciale acties en aanbiedingen die exclusief voor ingeschreven gasten gelden. 

U kunt zich geheel gratis en vrijblijvend inschrijven voor de nieuwsbrief door eenmalig toestemming te geven om op het door u opgegeven e-mailadres de informatie,  nieuwsbrief, kortingsbonnen en of coupons te ontvangen.

Alle in de nieuwsbrief genoemde acties en aanbiedingen zijn geldig tot aan de vermelde vervaldatum of zolang de voorraad strekt. De genoemde frequentie van de nieuwsbrief kan incidenteel afwijken indien er bijvoorbeeld extra of geen nieuws te melden is.

Uw gegevens worden zonder uw expliciete toestemming niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar gemaakt.

U kunt te allen tijde uw inschrijving ongedaan maken door de naam en het e-mailadres waarmee u bent ingeschreven te verwijderen uit ons bestand. Hiervoor kunt u op de daarvoor bestemde link klikken die onderaan elke nieuwsbrief staat óf gebruik maken van de knop 'Uitschrijven' die u op elke pagina op onze website kunt vinden in het blok 'Gratis in- of uitschrijven'. Na uitschrijving ontvangt u geen nieuwsbrieven meer van Laveen B.V. op het betreffende e-mailadres.

Het staat Laveen B.V. vrij om zonder aankondiging of overleg e-mailadressen uit haar bestand te verwijderen, indien deze e-mailadressen op enigerlei wijze hinder veroorzaken voor een juiste, vlotte en correcte verzending van nieuwsbrieven en of informatie aan haar gasten of indien blijkt dat een ingeschreven e-mailadres van andere doeleinden dan hier bedoeld wordt gebruikt.