Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Omega 3 algenolie

Omega 3 algenolie

Doordat wij onze omega 3 capsules op basis van algenolie maken, vermijden we de vele nadelen die vaak aan reguliere omega 3 viscapsules kleven. Ten eerste dragen de 100% plantaardige capsules uiteraard niet bij aan de overbevissing van onze oceanen en het daarmee gepaard gaande dierenleed. Daarnaast is het ook nog gezonder. Door de vervuiling van de oceanen bevatten veel vissoorten helaas schadelijke stoffen in het lichaam zoals zware metalen, PCB’s en dioxines. Naast de gezonde omega 3 vetten, krijg je dat dus ook ongewild binnen. Door algenolie voor onze omega 3 capsules te gebruiken, heb je die nadelen niet. Een ander bijkomend voordeel is dat je ook de vissige nasmaak niet hebt. Bij Laveen kun je deze omega 3 algenolie eenvoudig kopen via onze webshop.

Algenolie omega 3 goed voor de hersenen

Omega 3 vetzuren worden niet door het lichaam zelf aangemaakt en dienen we dus via voeding tot ons te nemen. Wanneer je zwanger bent en bij borstvoeding helpt het DHA uit de omega 3 capsules met de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van je baby. Het eten van bepaalde soorten vis is af te raden tijdens de zwangerschap maar met de omega 3 capsules van Laveen krijg je precies 250mg DHA binnen zonder de mogelijke risico’s van het eten van vis. Daarnaast hoef je niets te koken of bakken en heb je het altijd voorhanden, ideaal wanneer je een druk bestaan hebt. De tabletten worden duurzaam verpakt in bruin glas. Het ontwerp en de verpakking van onze producten vindt plaats in de EU en dan met name in Nederland en Duitsland.

Omega 3 algenolie capsules online bestellen

Omega 3 algenolie online kopen is niet alleen gemakkelijk, bij Laveen ben je verzekerd van een snelle levering. Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we het namelijk nog dezelfde dag. Zo ontvang je de volgende dag al jouw algenolie omega 3 capsules. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Wij hebben al vele tevreden klanten getuige ook de positieve beoordelingen via Thuiswinkel waarborg.