Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Omega 3 veganist

Omega 3 is ook voor een veganist noodzakelijk

Het begrip omega 3 zul je ongetwijfeld wel eens gehoord hebben. Omega 3 zijn onverzadigde vetzuren die de mens zelf niet kan aanmaken. Je moet het dus via voedsel binnenkrijgen. Het meest bekende product waar omega 3 inzit, is (vette) vis. Zalm, makreel en haring zijn voorbeelden van vette vis waarmee je voldoende omega 3 binnenkrijgt. Maar ook in algen zit omega 3. Voedingsexperts adviseren dan ook om tweemaal per week vis te eten. Dit kan een probleem zijn als je niet van vis houdt of als je een veganist bent. Omega 3 is ook voor een veganist noodzakelijk. Gebruik in dit geval dan Vega Omega 3 van Laveen. Je kunt je dan gewoon aan je veganistische dieet houden.

Waarom je als veganist omega 3 binnen moet krijgen

Niet alleen voor de veganist is omega 3 belangrijk, maar voor ieder mens. Alleen omdat omega 3 vooral uit vette vis gehaald wordt, is dit een probleem voor veganisten die geen vis mogen eten. Omega 3 is erg belangrijk, omdat het zeer goed is voor de ontwikkeling van de hersenen en de ogen. Verder ondersteunt omega 3 de bloeddruk en is het verantwoordelijk voor een juist vetgehalte in het bloed. Voor zwangere vrouwen is omega 3 extra belangrijk, want het ondersteunt ook de ontwikkeling van de hersenen van het kindje. Gebruik je Vega Omega 3 van Laveen? Dan hoef jij je als veganist geen zorgen te maken of je dierlijke stoffen binnenkrijgt. Onze omega 3 is afkomstig uit algenolie en is hierdoor plantaardig.

Omega 3 voor de veganist bestellen bij Laveen

Ben jij een veganist of ben je geen liefhebber van vis en krijg je dus niet via je voedsel omega 3 binnen? Dan kun je omega 3 voor de veganist bestellen bij Laveen. Al onze producten bestaan altijd uit 100% natuurlijk ingrediënten en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Iedereen kan daarom veilig gebruik maken van onze capsules met omega 3. Met één capsule per dag krijg je de aanbevolen hoeveelheid omega 3 binnen en profiteer je van alle gunstige eigenschappen van deze stof. Bestel online in onze webshop, dan heb jij je omega 3 capsules morgen al binnen.

Select Your Location: