Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Omega 3 veganistisch

Omega 3 veganistisch geproduceerd

Omega 3 wordt niet door het lichaam zelf aangemaakt maar is toch een belangrijke bouwstof voor ons lichaam. DHA is goed voor het brein en het functioneren van ons netvlies. Bij Omega 3 denken we al snel aan vetten uit vis. Niet alleen zorgen omega 3 capsules op basis van vis voor een onplezierige vissige nasmaak, het heeft helaas meerdere nadelen. Zo draagt de visvangst bij aan de overbevissing van onze oceanen wat verstrekkende gevolgen heeft voor ons ecosysteem. Zou de vis op duurzame wijze worden gevangen dan zorgt het altijd nog voor dierenleed en nemen we vaak ook de vervuiling van de zee tot ons. Veel vis bevat tegenwoordig namelijk zware metalen, PCB’s en dioxines die we ongewenst tezamen met de omega 3 vetzuren binnen krijgen. Gelukkig bieden we bij Laveen kun je omega 3 veganistisch kopen waarbij je enkel de gezonde omega 3 vetzuren tot je neemt en niet bijdraagt aan dierenleed en/of milieuschade.

Veganistisch omega 3 op basis van algenolie

Onze omega 3 capsules zijn volledig plantaardig en gemaakt van algenolie. Zo krijgen we de omega 3 direct van de bron zonder dat daar een vis aan te pas hoeft te komen. De tabletten bevatten 250mg DHA wat genoeg is voor de dagelijkse dosis en ze zijn ook vrij van allergenen (geen soya, gluten of noten). Het ontwerp en verpakking van onze producten gebeurt volledig in de EU (met name Nederland en Duitsland). De capsules worden geleverd in duurzame flesjes van bruin glas. Elk flesjes bevat 60 capsules. Onze Vega Omega 3 capsules beschikken ook over het Vegan & Cruelty Free keurmerk van de Vegan Society.

Omega 3 veganistisch kopen via Laveen

Bij Laveen gaan we voor zuiverheid. We richten ons met name op moeders die het beste voor hun kinderen en gezinsleden willen. Geen toevoegingen maar natuurlijke producten die daardoor ook goed door het lichaam worden opgenomen. Bestel jij jouw omega 3 uit veganistische bron via Laveem en doe je dat voor 16:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer verzenden we gratis. We hebben al vele positieve Thuiswinkel beoordelingen mogen ontvangen over onze veganistische omega 3 en overige producten.