Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Omega 3 voor veganisten

Neem omega 3 voor veganisten

Een van de belangrijke voedingsstoffen die je lichaam binnen moet krijgen, maar niet zelf kan aanmaken, is omega 3. Dit zijn zogenaamde vetzuren die een belangrijke rol in het lichaam spelen. Omdat het lichaam deze stof niet aanmaakt, is het belangrijk om voedsel te eten die omega 3 bevat. Omega 3 zit vooral in vette vissoorten, zoals haring, zalm en makreel. Je moet om voldoende omega 3 binnen te krijgen, minimaal tweemaal per week vette vis eten. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Veganisten bijvoorbeeld, eten geen vis en het kan ook zijn dat je helemaal geen vis lust. Een goed alternatief is dan om omega 3 voor veganisten van Laveen als supplement te nemen.

Waarom een voor veganisten omega 3 nemen?

Omega 3 zijn vetzuren, maar hier bestaan verschillende vormen van. Grofweg kun je twee soorten onderscheiden: Alfa-linoleenzuur (ALA) en Docosahexaeenzuur (DHA). ALA is de plantaardige versie en komt voor in noten, zaden en zeerwier. DHA komt voor in vette vis. Nu heeft DHA een andere functie dan ALA. Zo is DHA omega 3 goed voor de hersenfunctie, het gezichtsvermogen en ondersteunt de bloeddruk. ALA draagt vooral bij aan het in stand houden van een normale cholesterolgehalte. Het is duidelijk dat je ook als veganisten omega 3 van het soort DHA binnen moet krijgen. Daarom is de veganisten omega 3 van Laveen de oplossing. Deze DHA omega 3 is geperst uit algenolie en veilig te gebruiken.

Omega 3 voor veganisten bestellen bij Laveen

Omega 3 is goed voor ieder mens en sommige doelgroepen hebben hier extra baat bij, zoals zwanger vrouwen of zuigelingen. Omega 3 voor veganisten bestellen kan daarom in de webshop van Laveen. Je krijgt 100% natuurlijke omega 3 in capsules. Deze capsules zijn desgewenst te openen, zodat je het door voedsel of drank kunt roeren. Ideaal als je je baby of kind omega 3 wilt geven en die nog geen capsule kunnen slikken. Bestel je vandaag voor 16:00 uur nog je omega 3 in onze webshop, dan mag je morgen je potje(s) al in huis verwachten.

Select Your Location: