Inloggen zakelijk

Vegan multivitamine natuurlijk

Vegan multivitamine 100% natuurlijk

De een noemt zich een veganist wanneer zijn/haar dieet volledig plantaardig is, voor de ander is het een levensstijl waarbij de uitbuiting van dieren zoveel als mogelijk moet worden beperkt. In beide gevallen wordt er in ieder geval geen vlees of zuivel/eieren gegeten. Dit biedt verschillende gezondheidsvoordelen maar verhoogt ook het risico op een tekort aan B12. De B12 bacterie vinden we in planten en vlees, zuivel/eieren maar het plantaardige voedsel is niet iets wat dagelijks op het menu van de Nederlander staat (zoals rauwe nori zeewier). Vleesvervangers bevatten vaak toegevoegde B12 maar deze voorverpakte producten kunnen ook stoffen bevatten die je liever niet inneemt. Ook kan het zijn dat je vleesvervangers niet op dagelijkse basis eet waardoor er een tekort ontstaat. De natuurlijke vegan multivitamine van Laveen bevat extra B12 zodat je je B12 inname eenvoudig op peil houdt. B12 is o.a. belangrijk voor het zenuwsysteem en stofwisseling. De gevolgen van een B12 tekort wordt vaak pas op de langere termijn zichtbaar.

Niet alleen voor veganisten

Een B12 tekort is niet voorbehouden aan veganisten. Ook mensen die vlees eten kunnen een tekort hebben aan B12 omdat B12 uit vlees minder goed wordt opgenomen dan uit plantaardige oorsprong. Medicijngebruik kan ook een negatief effect op de inname hebben. Met de natuurlijke vegan multivitamine krijg je naast de extra B12 ook nog verschillende andere belangrijke vitamines tot je. Een capsule van onze Vega Multi Compleet bevat maar liefst 21 vitamines en mineralen. Het helpt je botten en bloedvaten maar ook je nagels, huid en haren. Daarnaast wordt je immuunsysteem versterkt en gaat het vermoeidheid tegen. Dit zijn een aantal voordelen van de mix aan vitamines in onze capsules. Neem er 1-2 per dag in vlak voor of na de maaltijd. Je kunt de inhoud van de vegan multvitamine capsule natuurlijk ook gebruiken in de yoghurt of smoothie.

Vegan multivitamine op natuurlijke basis kopen

Bestel jouw natuurlijke vegan multivitamine via onze online shop. Je kunt kiezen uit de Vega Multi Compleet of de speciale Vega Mama Multi met folfaat die we aanbevelen aan vrouwen met een kinderwens, tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Deze capsules bevatten 28 natuurlijke vitaminen, mineralen en kruiden. Je kunt de vegan multitvitamine natuurlijk ook kopen per twee of meer flesjes om meteen een voorraadje in te slaan (houdbaarheidsdatum staat vermeld op de productpagina). In dat geval betaal je een lagere prijs per flesje. Bestellingen vanaf 20 euro worden tevens gratis geleverd. Bekijk de positieve recensies op Thuiswinkel waarborg en geniet ook van de voordelen van onze multivitaminen.