Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Vegan multivitamine

Vegan multivitamine

Wie geen of weinig vlees eet, kan een tekort hebben aan bepaalde vitaminen en mineralen. Vooral B12 kan een uitdaging zijn voor veganisten/vegetariërs/flexitariërs. B12 is een van de meest voorkomende vitaminetekorten onder veganisten. Het wordt dan ook vaak toegevoegd aan vleesvervangers. Maar soms zitten daar ook stoffen in (zoals bepaalde e-nummers) die je liever niet wilt. Met de vegan multivitamine (met extra B12) van Laveen weet je zeker dat je alleen de vitaminen binnenkrijgt zonder onnodige toevoegingen. Voor vrouwen die zwanger willen worden, die in verwachting zijn en die borstvoeding geven, hebben we naast de reguliere vegan multivitamine ook special ontwikkelde Vegan Mama Multi vitamines ontwikkeld.

Multivitamine met vegan keurmerk

Bij Laveen richten we ons op zuiverheid en kiezen we daarom bewust voor 100% natuurlijke producten. Geen suikers, kleur-, geur- of smaakstoffen of andere toevoegingen die voor de gezondheid van je lichaam niets toevoegen. Onze producten zijn ook vrij van allergenen (melk, soya, gluten, noten). Doordat we onze vitamines op basis van plantaardige oorsprong maken, zijn ze geschikt voor veganisten en vegetariërs. Onze multivitamine bevat het vegan & cruelty free keurmerk van de Vegan Society. De multivitamine capsules bevatten de eerder genoemde B12 waar veganisten vaak een tekort aan hebben. Daarnaast bevatten de capsules vitamine C, magnesium, B3, ijzer, zink, B5, mangaan, B6, B2, B1, A, jodium, biotine, chroom, K2, selenium, molybdeen en D3. Dit zorgt ervoor dat onze vegan multivitamine vermoeidheid vermindert en het energieniveau op peil houdt. Ook heeft het gunstige effecten op het haar, de huid en nagels, bloedvaten, botten, bindweefsel en het immuunsysteem.

Vegan multivitamine bestellen

Met de vegan multivitamine is het eenvoudig op je dagelijkse hoeveelheid binnen te krijgen. Gewoon 1-2 capsules per dag vlak voor of na een maaltijd is voldoende voor jouw dagelijkse hoeveelheid. Daarnaast kun je de inhoud ook in de yoghurt of smoothie gebruiken. De handige alles-in-1 multivitaminen worden geleverd in een flesjes met 60 capsules. Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we nog dezelfde dag. Verzending is gratis bij bestellingen vanaf 20 euro. Wil je meer dan één vegan multivitamine flesje bestellen dan betaal je een lagere prijs per flesje. We hebben al vele tevreden klanten wat ook in vele positieve beoordelingen heeft geresulteerd op Thuiswinkel waarborg.