Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Vitamine c voor peuters

  • Capsules

    Vitamine C Bio Acerola

    Waardering 0 uit 5
     19,99 Toevoegen aan winkelwagen

Waarom vitamine C voor peuters gezond is

Peuters zijn nog volop in ontwikkeling. Daarnaast komen peuters in aanraking met allerlei soorten van ziektekiemen, zoals dingen die ze van de grond pakken of ziektebacteriën van vriendjes en vriendinnetjes op de kinderopvang. Het is daarom belangrijk dat je kind een goede weerstand opbouwt, zodat hij/zij bestand is tegen bepaalde ziektes. Vitamine C voor peuters is hierbij een goede ondersteuning. Natuurlijk is het niet zo dat vitamine C een wondermiddel is, maar het kan er wel degelijk voor zorgen dat een eventuele verkoudheid minder lang duurt en de klachten minder hevig zijn. Een goede weerstand wordt opgebouwd door middel van de witte bloedcellen. Het is vitamine C die de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert.

Boost peuters met vitamine C en D echinacea nodig?

Het is erg verstandig om peuters vitamine C te geven. Daarnaast zijn er ook seizoenen dat je dit het beste doet in combinatie met vitamine D. Bijvoorbeeld tijdens de winter, als peuters minder buiten komen en onvoldoende van zonlicht profiteren. Vitamine C zit overigs ook in bepaalde fruitsoorten, maar niet alle peuters vinden alles fruitsoorten even lekker. Het is dan wel zo gemakkelijk als je een capsule met vitamine C kunt geven. De capsules met vitamine C van Laveen zijn 100% biologisch. Wij halen onze vitamine C uit biologische acerola bessen en dit wordt gemengd met vega cellulose tot een capsule. Zo geef jij je peuter op veilige wijze vitamine C, zonder toevoegingen van suikers en andere onnodige stoffen.

Vitamine C voor peuters bestellen bij Laveen

Wil jij vitamine C voor peuters bestellen? Bezoek dan de webshop van Laveen. Bij ons weet je zeker dat je 100% natuurlijke vitamine C bestelt zonder andere toegevoegde stoffen. Hiermee geef jij je kind de nodig vitaminen om een goede weerstand op te bouwen. Bovendien kun je de inhoud van de capsule gemakkelijk door het eten roeren, zodat je kind geen capsule hoeft te slikken. Uiteraard is vitamine C niet alleen gezond voor peuters. Bestel voldoende vitamine C in onze webshop, zodat je de weerstand van je hele gezin op peil houdt.

Select Your Location: