Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Vitamine d biologisch

Toevoeging van vitamine D op biologisch verantwoorde wijze

Vitamine D behoort tot één van de bekende soorten vitamines. Vitamine D krijg je binnen door middel van je voedsel, maar het grootste gedeelte van deze vitamine krijg je binnen door middel van zonlicht. Pasgeboren baby´s worden nog niet veel blootgesteld aan het zonlicht en via voedsel komt er misschien nog niet voldoende vitamine D binnen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D, zoals door de Gezondheidsraad vastgesteld, is 10 mcg. Om te voorkomen dat je kindje onvoldoende vitamine D binnenkrijgt, is het aan te raden om vitamine D op biologisch verantwoorde wijze toe te dienen via druppels.

Misschien heb je zelf ook baat bij biologisch vitamine D?

Het is niet alleen een goed advies om je kindje biologisch vitamine D te geven, ook voor jezelf kan extra vitamine D een goede aanvulling zijn. Ben je bijvoorbeeld zwanger, heb je een getinte huid of krijg je te weinig zonlicht op je huid? Ook dan is extra vitamine D aan je voedsel toedienen een goed alternatief om toch de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen te krijgen. Met biologisch vitamine D van Laveen, weet je zeker dat je naast de vitamine D geen andere ongezonde stoffen binnenkrijgt. De vitamine D van Laveen is geheel biologisch, doordat de druppels bestaan uit twee hoofdbestanddelen, namelijk vitamine D en biologische olijfolie.

Biologisch vitamine D bestellen bij Laveen

Laveen maakt het je heel gemakkelijk met vloeibare biologische vitamine D, die je gemakkelijk in druppels kunt doseren om aan het eten, drinken of flesvoeding toe te voegen. De druppels bevatten geen toevoegingen, waardoor je ze kunt gebruiken voor zowel jezelf als je kindje. Je kunt de biologisch vitamine D bestellen bij Laveen. Dit kan gemakkelijk online. Naast vitamine D, kun je ons ook vitamine K in druppelvorm bestellen en foliumzuur voor zwangere vrouwen en uiteraard ook geheel biologisch.