Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Vitamine d dreumes

  • Druppels

    Olive Drop Vitamine D

    Waardering 0 uit 5
     15,99 Toevoegen aan winkelwagen

Waarom is vitamine D voor je dreumes nodig?

Ieder mens en vooral kinderen, hebben vitamine D nodig. De belangrijkste bron van vitamine D, is de zon. Door buiten te wandelen of te spelen, kom je in aanraking met zonlicht en krijg je automatisch vitamine D binnen. Daarnaast krijg je ook vitamine D binnen via vette vis, margarine of eieren. Vitamine D is voor je dreumes uitermate belangrijk. Het draagt namelijk bij aan de gezonde groei van de botten. Juist voor kleine kinderen die nog volop in de groei zijn, is dit erg belangrijk. Bij een tekort aan vitamine D, kunnen er bijvoorbeeld afwijkingen ontstaan aan het skelet.

Geef je dreumes vitamine D op natuurlijke basis

Er kunnen periodes zijn dat kinderen minder buiten komen. Dit is het geval in de winter. De zon schijnt dan ook minder en dan kan er eventueel een tekort aan vitamine D ontstaan. Niet iedereen laat kinderen vette vis of eieren eten om vitamine D binnen te laten krijgen. Je moet daarom je dreumes vitamine D binnen laten krijgen door middel van een vitamine D supplement. Maar ook hiervoor wil je het beste voor je kind. Kies daarom voor de 100% natuurlijke vitamine D van Laveen. Wij bieden vitamine D in druppels aan, die je gemakkelijk kunt geven. Bovendien zijn de druppels vrij van suikers, antiklontermiddel, geur- en smaakstoffen en smaakversterkers. Hierdoor zijn Laveen vitamine D druppels ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitamine D voor je dreumes bestellen bij Laveen

Het doel waarom Laveen is opgericht, is dat veel te veel supplementen niet volledig op natuurlijke basis zijn samengesteld. Je krijgt dan altijd extra onnodige en vaak ongezonde stoffen binnen. Daarom kun jij nu vitamine D voor je dreumes bestellen in onze webshop en die enkel is bereid met zuivere olijfolie. De druppels roer je gemakkelijk door het eten of drinken en uiteraard is Laveen vitamine D geschikt voor het hele gezin. Bestel je meerdere potjes? Dan profiteer je van extra korting.