Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Vitamine D suikervrij

Op verantwoorde wijze vitamine D suikervrij binnenkrijgen

Voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een getinte huidskleur, zwangere vrouwen en mensen die weinig buiten komen, geldt het advies om extra vitamine D te nemen. Een gedeelte vitamine D krijg je binnen via voedsel en dranken, maar je profiteert het meeste van een goede dosis, als je veel buitenkomt. Vitamine D krijg je namelijk binnen door zonlicht. Mensen met een tekort aan vitamine D wordt aangeraden om regelmatig naar buiten te gaan. Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk en daarom kun je ook vitamine D via druppels innemen. Dit kan op verantwoorde wijze met de vitamine D suikervrij van Laveen. Naast het ontbreken van suiker en suikervervangers, bevatten de druppels ook geen geur- en smaakstoffen en chemische toevoegingen. Met als enige toevoeging een biologische olijfolie, zijn deze druppels 100% biologisch.

Suikervrije vitamine D voor alle leeftijden

De suikervrije vitamine D van Laveen kan voor alle leeftijden een zinvolle aanvulling zijn en met name voor jonge kinderen tot 4 jaar, ouderen en mensen die te weinig met zonlicht in aanraking komen. Daarom heeft de Gezondheidsraad ook een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D vastgesteld. Deze hoeveelheid staat gelijk aan drie druppels Olive Drops Vitamine D per dag. Doordat het flesje gemakkelijk te doseren is, kun je de exacte hoeveelheid simpelweg door het eten of drinken mengen. De druppels zijn neutraal van smaak, dus de smaak van je eten of drinken zal niet beïnvloed worden. Mede door de suikervrije vitamine D, draag je bij aan een normale groei en ontwikkeling van je kind en weet je ook dat je zelf de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid haalt.

Suikervrije vitamine D bestellen bij Laveen

Wil je suikervrije vitamine D bestellen bij Laveen, dan mag je weten dat onze vitamines zijn ontwikkeld door en voor moeders. Moeders willen het beste voor hun gezin en Laveen hoopt hier met haar vitamines zonder toevoegingen een bijdrage aan te leveren. Het bestellen van onze vitamines kan heel gemakkelijk online via de webshop. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 bestelt, dan zal de bestelling nog dezelfde dag de deur uitgaan, zodat je in de meeste gevallen de volgende dag je vitamines in huis hebt.