Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Vitamine druppels kind

Welk soort vitamine druppels voor je kind?

Je kunt je kind al op jonge leeftijd ondersteunen met extra vitamines. Bijvoorbeeld met vitamine K. Vitamine K krijg je normaliter binnen via voedsel en drinken en de vitamine wordt ook in de dikke darm aangemaakt door de daar aanwezige bacteriën. Pasgeboren baby´s tot 12 weken maken zelf nog geen vitamine K aan. Daarom krijgen zij direct na de geboorte ook een dosis toegediend voor de eerste 7 dagen. Vanaf de achtste dag kun je zelf vitamine K geven. Geef daarom vitamine druppels aan je kind van Laveen. Deze Vitamine K druppels zijn goed te doseren, gemakkelijk door flesvoeding te mengen en volledig op natuurlijke basis.

Ook voor je wat oudere kind vitamine druppels

Ook als je kind wat ouder is, kun je zijn of haar voeding aanvullen met vitamine druppels. Vitamine D is een belangrijke vitamine, dat een bijdrage levert aan de groei en ontwikkeling van sterke botten. Natuurlijk wil je de ontwikkeling hiervan stimuleren en ook hiervoor kun je je kind vitamine druppels van Laveen geven. Je kind krijg op normale wijze vitamine D binnen via voedsel en zonlicht. Maar als een kind te weinig buiten is, dan is er een risico op een tekort aan vitamine D. Daarom wordt vitamine D in ieder geval aanbevolen voor kinderen tot 4 jaar. Daarnaast kan extra vitamine D ook geen kwaad als jezelf te weinig zonlicht krijgt. Je weet dan zeker dat zowel jij als je kind de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnenkrijgt.

Je kunt vitamine druppels kind bestellen bij Laveen

Welke soorten vitamine druppels je je kind ook geeft, alle vitamine druppels van Laveen zijn 100% op natuurlijke basis en altijd zonder extra toevoegingen, zoals suikers, smaak- en geurstoffen, smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Je kan vitamine druppels kind bestellen via onze webshop. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je de vitamine druppels de volgende dag al in huis.