Inloggen zakelijk

Vitamine k baby

Vitamine K Laveen™ Olive Drops zijn vitaminedruppels gemaakt op basis van biologische olijfolie. Aan de vitaminedruppels is geen suiker of andere toevoegingen toegevoegd. De Olive Drops Vitamine K zijn een goede aanvulling aan het eetpatroon van jouw baby. In de druppels zit voldoende vitamine K om het advies van de Gezondheidsraad met betrekking tot de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid op te kunnen volgen. Meer weten? Bekijk deze pagina.

Het belang van vitamine K

Vitamine K zit in eten en drinken, zoals bijvoorbeeld fruit, melkproducten, eieren en vlees. Ook wordt vitamine K aangemaakt door bacteriën in de dikke darm. Deze vitamine is nodig voor een goede bloedstolling en speelt mogelijk ook een rol bij de aanmaak van sterke botten. Pasgeboren baby’s hebben nog niet de darmbacteriën om zelf vitamine K aan te maken. Pas 12 weken na de geboorte maken baby’s zelf vitamine K aan. Dit is ook de reden dat gynaecologen vlak na de geboorte een injectie met vitamine K geven. Deze injectie is ongeveer goed voor zeven dagen na de geboorte. Na deze 7 dagen wordt geadviseerd om dagelijks 150 mcg vitamine K in de vorm van een supplement toe te dienen. De Vitamine K druppels van Laveen zijn hier erg geschikt voor. Door de neutrale smaak kun je deze goed mengen met flesvoeding, pap of warme drankjes. De vitamine K druppels zijn goed doseerbaar. De aanbevolen dosering is 3 druppels per dag.
 

Advies gezondheidsraad

De Olive Drops van Laveen zijn natuurzuivere vitamine K druppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine K baby voor jouw kind geldt alsvolgt:

ADH Vitamine K = 150 mcg

Vitamine K baby bestellen

Wil jij jouw kindje gedurende zijn eerste 3 maanden extra vitamine K toedienen? De natuurzuivere vitamine K druppels zijn hier erg geschikt voor. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. De Olive Drops vitamine K worden ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in Nederland. Wij informeren je graag goed over onze producten. Heeft u daarom nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over!