Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

Met vitamines voor je kind bied je wat extra ondersteuning

Niet voor niets heeft de Gezondheidsraad voor vitamines een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid bepaald. Wanneer je je hier aan houdt, dan hoef je in principe geen extra supplementen te nemen. Dit geldt in de regel ook voor kinderen. Je kind zal normaal via eten en drinken voldoende vitamines binnenkrijgen. Toch kan het zijn dat je je kind met extra vitamines wilt ondersteunen. Dit kan ook op een verantwoorde wijze, waardoor je kind enkel vitamines binnenkrijgt een geen andere toevoegingen. Laveen heeft hiervoor natuurlijke multivitaminen ontwikkelt. Je kind krijgt dan altijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines binnen, maar geen suikers, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Welk soort kind vitamines wordt geadviseerd?

Laveen heeft met de multivitamines kind natuurlijke en vloeibare vitamines ontwikkeld, die gemakkelijk door middel van druppels door het eten of drinken kunnen worden gemengd. De multivitamines bestaan uit een viertal vitamines, zoals vitamine A voor een positieve invloed op het immuunsysteen. Met vitamine D wordt een bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van sterke botten. Vitamine E levert een bijdrage aan de bescherming tegen vervuiling en zonlicht. Tenslotte is er vitamine K toegevoegd. Vitamine K ondersteunt bij de opname van calcium en mineralen in het botweefsel. Je draagt met deze kind vitamines bij aan de ontwikkeling en groei van je kind en bovendien zijn de vitamines 100% natuurlijk.

Kind vitamines bestellen bij Laveen

Vitamines aan je kind geven is niet altijd een succes. Dit heeft mede te maken dat supplementen niet altijd lekker zijn. De multivitamines van Laveen zijn neutraal van smaak en zijn dus niet van invloed op de smaak van het eten of drinken. Je kunt de kind vitamines bestellen bij Laveen. Dit kan gemakkelijk online, dus je hoeft hier niet eens de deur voor uit. Bij bestelling voor 16:00 wordt je bestelling meestal de volgende dag al bij je afgeleverd. Met vijf druppeltjes per dag zorg je ervoor dat je kind de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines haalt.