Inloggen zakelijk

Vitamines natuurlijk

Vitamines zo natuurlijk mogelijk voor je kindje

Er wordt aangeraden om voeding van baby´s in de eerste maanden aan te vullen met vitamines K en D. Deze vitamines dragen bij aan de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. De Gezondheidsraad heeft om deze redenen een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines vastgesteld. Wanneer je je hier aan houdt, krijgt je kindje voldoende vitamines binnen en draag je bij aan de groei en ontwikkeling. Maar je wilt je kindje wel enkel vitamines geven en niet de eventuele toevoegingen die hier soms aan toegevoegd zijn. Om vitamines op natuurlijke wijze aan je kindje te geven, kies je het beste voor de vitamines van Laveen.

Gezonde en natuurlijke vitamines zijn belangrijk 

Laveen heeft in haar assortiment speciaal voor baby´s natuurlijke vitamine K en vitamine D in vloeibare vorm op de markt gebracht. Omdat je kindje vitamine K pas na 12 weken via darmbacteriën zelf aanmaakt, is het verstandig om tot dan zelf vitamine K te geven. Hiermee wordt de aanmaak van botten gestimuleerd en deze vitamine zorgt voor een goede bloedstolling. Extra vitamine D geven is belangrijk in de eerste 4 levensjaren van het kind. Laveen zorgt voor natuurlijke vitamines op basis van biologische olijfolie. Je kind krijgt daadwerkelijk vitamines binnen en geen andere ongezonde stoffen, zoals suikers, smaakversterkers, conserveringsmiddelen of kleur- en geurstoffen. De vitamines zijn heel gemakkelijk te geven, door enkele druppels door de voeding te mengen.

Natuurlijke vitamines bestellen bij Laveen

Je natuurlijke vitamines bestellen gaat heel gemakkelijk in de webshop van Laveen. Wij richten ons met onze natuurlijke vitamineproducten specifiek op moeder en kind. Voor kinderen hebben we natuurlijke vitamines K en D, maar ook als je zwanger bent of wilt worden hebben wij vitamines ter aanvulling van je dieet voor je. Dit is bijvoorbeeld foliumzuur. Normaliter krijg je foliumzuur met je voedsel binnen, maar tijdens een zwangerschap heb je extra foliumzuur nodig. Bestel daarom deze vitamines voor jou en ook nu garanderen wij 100% natuurlijke en zuivere vitamines in tabletvorm. Hiermee voorzie je jezelf en je kindje van voldoende vitamines.