Inloggen zakelijk

Vitamines suikervrij

Vitamines suikervrij voor een aanvulling zonder toevoegingen

Vitamines zijn een belangrijke aanvulling op een gezond dieet. In de meeste gevallen krijg je voldoende vitamines binnen via je voeding en er zijn bepaalde vitamines die het lichaam zelf aanmaakt. In gevallen dat je een vitaminetekort hebt, kun je via supplementen extra vitamines binnenkrijgen. Pasgeboren baby´s daarentegen, krijgen nog geen volledige maaltijden en zijn in de eerste twaalf weken nog niet in staat om bijvoorbeeld zelf vitamine K aan te maken. Dit komt pas later op gang, maar je kunt je kindje toch de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden vitamines geven, volgens het advies van de Gezondheidsraad. Dit kan met de vitamines suikervrij en zonder andere toevoegingen van Laveen.

Welke suikervrije vitamines zijn belangrijk voor pasgeboren baby´s? 

 

De belangrijkste vitamines die baby´s in de eerste maanden moeten binnenkrijgen, zijn vitamine K en vitamine D. Vitamine K wordt normaliter aangemaakt in de dikke darm door de daar aanwezige bacteriën. Bij baby´s zijn deze darmbacteriën nog niet aanwezig, dus zelf vitamine K geven in de eerste drie maanden wordt aangeraden. Vitamine K zorgt voor een goede bloedstolling en aanmaak van sterke botten. Ook vitamine D is hiervoor belangrijk en helpt bij het opnemen van calcium uit voeding. Vitamines als supplement geven is niet altijd gezond. Er kunnen soms teveel suikers in verwerkt zijn. Dit is niet het geval met de suikervrije vitamines van Laveen. Deze vitamines in druppelvorm, zijn geheel suikervrij en bestaan 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Suikervrije vitamines bestellen bij Laveen 

Natuurlijk wil je als ouders dat je kindje de juiste vitamines binnenkrijgt. Laveen bied je de mogelijkheid om vitamines zonder toevoegingen, zoals vitamine K en Vitamine D aan de voeding toe te voegen. Aan een paar druppels per dag heeft je kindje voldoende om de dagelijkse benodigde hoeveelheid vitamines binnen te krijgen. De suikervrije vitamines zijn op basis van natuurlijke olijfolie, is neutraal van smaak en kan met een lepel worden toegediend door de pap of melk. Bestellen van suikervrije vitamines van Laveen gaat heel gemakkelijk in de webshop of wil je meer weten over de vitamines van Laveen? Neem dan gerust contact met ons op.