Vragen? Bel ons gerust: 070 21 53 140

De voordelen van Laveen voor professionals

1. Pure en werkzame producten, zonder onnodige toevoegingen

Ons doel is om voedingssupplementen te produceren met zo min mogelijk toevoegingen- geen geur, kleur of smaakstoffen, glansmiddelen, antiklonteermiddel en wat dan ook. Onze producten zijn vegan en in glas verpakt. Zo zijn de producten niet alleen goed voor jezelf maar ook voor de dieren en het milieu.

In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal.  Alle batches worden individueel getest door een onafhankelijke lab – Eurofins (NL) of Agrolab (DE). 

Waar mogelijk gebruiken we ook biologische grondstoffen. U kunt alle certificatie en informatie makkelijk downloaden in de product specificities.

2. Scherpe inkoopsprijzen

Laveen biedt een aantrekkelijke marge structuur voor bedrijven met scherpe en zeer marktconforme prijzen.

Wij zijn qua tariefstelling concurrerend aan groothandels, maar daarbij kun je als klant ook nog eens rekenen op de kwaliteit en service die alleen de producent kan bieden.

3. Professionele productinformatie

Alle producten die Laveen verkoopt voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.
Zo heeft elk product een unieke productspecificatie die u terug kunt vinden op de productpagina. Naast de specificatie wordt er per batch een aparte analyse (COA) gemaakt. Elke batch wordt getest op bijvoorbeeld: inhoud van actieve ingrediënten, zware metalen, microbiologie en pesticiden. 

4. Zakelijk handelsvoorwaarden

  • Aankoop op rekening met een betalingstermijn van 14 dagen* 
  • Plaats en betaal uw bestelling eenvoudig online en betaal online
  • Persoonlijk klantenportaal voor orderbeheer
  • Persoonlijke support en uitstekend productadvies

Voor bestaande klanten is het ook moglijk om op factuur te betalen met uitgestelde betaling (betalingstermijn van maximaal 14 dagen).

5. Gratis verzending vanaf €40,-

Bij orders boven de € 40,- die in Nederland of België worden afgeleverd, worden de verzendkosten niet in rekening gebracht. 

Bestellingen vóór 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland worden de pakketjes over het algemeen de volgende dag al afgeleverd door DHL. Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt en op dinsdag bij u bezorgd.